Rejser til Titicaca: Flydende landsbyer og smukke landskaber

Der er noget magisk over Titicacasøen. Selv hvis I har set utallige billeder fra dette område, kan ingen af disse forberede jer på at opleve søen ved selvsyn. Det dybe, mørke vand, den blå himmel og den krystalklare bjergluft, vil tage pusten fra de fleste. Glæd jer til at opleve de farverige indianerlandsbyer, der ligger spredt på de små øer rundt om på søen, uros-indianernes hjemmelavede sivøer, og de mystiske begravelsestårne ved Sillustani.

Byen Puno ligger ved bredden af Titicacasøen og er ofte et livligt sted fyldt med lokale indianerkvinder i farvestrålende klædedragter og bowlerhatte. Puno er det oplagte udgangspunkt for den videre udforskning af området. Herfra kan man let arrangere sejlture på søen. De fleste af disse vil inkludere et besøg ved uros-indianerne, der lever på hjemmelavede sivøer på søen. Alt er lavet i siv; huse, både og selv øerne, de bor på. Mange ture lægger desuden vejen forbi de større klippeøer på søen, såsom Taquile og Amatani, hvor der ligger små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer. Det er muligt at overnatte hos lokale familier i flere af disse landsbyer.

Rundt om Puno ligger desuden adskillige meget lidt besøgt arkæologiske seværdigheder, der kan nås over land. Blandt de mest interessante er de bemærkelsesværdige begravelsestårne ved Sillustani, som er bygget af colla-folket.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Titicaca rejse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Titicaca med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Titicaca. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Titicaca.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel