Titicacasøens smukke øer og folkeslag

På denne tur besøges Titicacasøens smukke øer og folkeslag. Taquile og Amantani rummer begge små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer og guddommeligt smukke placeringer i de storslåede landskaber. Oplevelsen krydres med en overnatning hos en lokal familie.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes på jeres hotel i Puno for at tilbringe et par dage på søen. Der er noget magisk over Titicacasøen. Selv hvis man har set utallige billeder fra dette område, kan ingen af disse forberede den rejsende på at opleve søen ved selvsyn. Det dybe, mørke vand, den høje blå himmel og den krystalklare bjergluft, der lader solen glimte i søens overflade, vil tage pusten fra de fleste. I tilbringer hele dagen på søen og skal blandt andet besøge sivøerne, der beboes af uros-indianerne. De menneskeskabte sivøer opstod, da uros-indianerne søgte ud på søen for at undgå inkaernes og aymara-indianernes dominans. Der lægges jævnligt nye sivlag på, for at øerne skal holde sig flydende. Befolkningens både og huse er ligeledes gjort af siv. Det var disse folk, der inspirerede Thor Heyerdahls ekspeditioner med Ra I og Ra II. I dag er øerne blevet relativt turistede, men de giver alligevel et spændende indblik i et af de mest utraditionelle folkeslag i denne del af verden. Fra sivøerne sejler I til en af Titicacasøens mest spændende øer, Amantani. Omkring 4.000 mennesker bor på Amantani, der er væsentlig mindre besøgt end den nærliggende ø, Taquile. De fleste indbyggere lever i små spredte landsbyer, hvor de ernærer sig ved at væve kurve. Vandreturen op over øen byder på storslåede udsigter over søen. Der er ingen større veje eller biler på øen, men her og der ses ruinerne fra den gamle tiahuanaco-kultur, der blomstrede i Bolivia og Titicaca-området fra omkring 500 f. Kr. og 1.500 år frem. I overnatter hos en lokal familie under forholdsvis simple forhold, hvilket dog kun gør oplevelsen større.

I forlader Amantani og sejler videre til øen Taquile. Det er svært ikke at blive betaget af øen og dens befolkning. Indianerne på Taquile lever et traditionelt liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer. De taler næsten udelukkende deres eget sprog, quechua, og holder det stærke fællesskab i hævd. Året rundt er det koldt i vejret, og indianerne er klædt i traditionelle, farverige ulddragter. Taquile er kendt for sine tekstiler, der spiller en stor rolle i den lokale kultur. Klædedragterne er fulde af symbolik, og mændenes huer afslører f.eks. deres ægteskabelige status. De lokale fremstiller selv deres egne stoffer og garn, som tøjet laves af. Alle er involverede; mændene strikker, og kvinderne spinder og væver. Overalt på øen vil I opleve strikkende mænd, såvel siddende som stående og gående. Er I interesserede, kan tøj og stof købes i øens lille butik. Når der ikke strikkes, dyrkes jorden på øen stadig på traditionelt vis, og mange steder på øen ses flotte terrasser i landskabet. Øen fik først strøm i begyndelsen af 1990’erne, og her er endnu ingen større veje. Stier løber dog på kryds og tværs hen over øen, og i klart vejr belønnes I med en fantastisk udsigt over Titicacasøens blå vand og Bolivias sneklædte bjerge i horisonten. Senere sættes kursen mod Puno, hvor I indkvarteres på hotel.

Efter morgenmaden er det tid til transfer til bus- eller togstation for afrejse mod jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Titicaca

Vi kender de skønneste steder i Titicaca og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • 2 dages udflugt på gruppebasis til Uros, Taquile og Amantani inkl. entré og guide
 • Privat indkvartering på Amantani i 1 nat inkl. morgenmad
 • Hotel i Puno i 1 nat inkl. morgenmad
 • Frokost på dag 1 og 2, og middag på dag 1
 • Transfer til bus- eller togstationen ved afrejse fra Puno
Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til og fra Puno
 • Transfer fra lufthavnen eller busstationen ved ankomst til Puno
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
1.750 kr.
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel