Salkantay trek til Machu Picchu

På denne fem-dages vandretur til Machu Picchu, kommer I langt væk fra de turistede stier og oplever de fascinerende inkaruiner på bedst tænkelige vis. Ruten kaldes derfor også for ”den hemmelige inkasti”. Det er en udfordrende, men givende tur, der byder på smukke naturoplevelser i langt mere rolige omgivelser end ved den populære Inkasti. Vandreturens højeste punkt ved Salkantay-bjerget er hele 4.630 m over havets overflade, så herfra har I en fantastisk udsigt til de omkringliggende sneklædte bjerge og turkise laguner.

Efter fire dages vandring i naturskønne omgivelser, belønnes I med en hel dag i den gamle inkaby, Machu Picchu. Byen ligger skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale. Det er en unik oplevelse at vandre rundt mellem de storslåede ruiner, der emmer af mystik.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I starter morgenen med en fin tre-timers køretur fra Cusco til Mollepata igennem hyggelige små byer. I Mollepata er der en let morgenmad på menuen, og så begynder I stille og roligt på dagens vandretur. Det første stop er i Silca, hvor I spiser frokost og holder en kort pause, så I kan nyde de lokale omgivelser. Herefter fortsætter turen gennem smukke, rolige landskaber mod byen Soraypampa, hvor I har jeres første overnatning. Dagens strækning er på 12 km og tager ca. 6 timer.

Max højde: 4.000 m

Højde ved slutdestinationen: 3.850 m

Peru - Soryapampa

Dagen bydes velkommen med en smuk solopgang, når I vågner i Soraypampa. I starter med en god morgenmad før der tages hul på dagens rute. Først fører ruten jer igennem et flot kløftlignende landskab, efterfulgt af tre-timers vanding for foden af det himmelstræbende bjerg, Salkantay. Frokosten nydes i de storslåede omgivelser ved Salkantay, inden I begynder opstigningen mod Salkantay bjergpasset i 4.630 meters højde. Luften er tynd i denne højde, men udsigten til bjergene omkring jer er det hele værd. Herefter går turen nedad, og nu kan I virkelig nyde den smukke udsigt over den frodige skov, der ligger foran jer. Til sidst ankommer I til Chaullay, hvor I skal overnatte. Dagens strækning er på 18 km og tager 7-8 timer.

Max højde: 4.630 m

Højde ved slutdestinationen: 2.920 m

Peru- Salkantays

Det første stykke af dagens rute byder på en fantastisk udsigt til Salkantays sneklædte bjergtop. Dagens første stop er ved en smuk flodbred, hvor I spiser en god frokost. Herefter går turen igennem tropisk tågeskov med tæt bevoksning og lavthængende skyer. I skoven vil I også opleve på egen krop, hvordan klimaet forandrer sig markant fra mildt til varmt. Efter dagens smukke vandretur, ankommer I til La Playa, hvor I camperer for natten. Dagens strækning er på 15 km og tager ca. 5 timer.

Max højde: 2.920 m

Højde ved overnatningsstedet: 2.000 m

Peru- Salkantays

Efter morgenmaden krydser I floden og begynder en spændende tur igennem kaffe- og frugtplatanger for at nå El Mirador i 2860 meters højde. Det er her, I første gang oplever den exceptionelle udsigt mod turens mål og det helt store højdepunkt, Machu Picchu. I fortsætter derefter til det nyligt restaurerede Inca-område, Llaqtapata, hvor I nyder frokosten i 2.650 meters højde med en fantastisk udsigt til både Machu Picchu og Salkantay-bjerget. Herefter begynder nedstigningen til den lille togstation i Hydro-Electrica. I fortsætter til markedsbyen Aquas Calientes, hvor I skal overnatte på hotel, ikke langt fra Machu Picchu. Dagens strækning er på 18 km og varer ca. 7 timer.

Max højde: 2.700 m

Højde ved slutdestinationen: 2.000 m

Peru- Llactapata

I dag venter vandreturens helt store højdepunkt; Machu Picchu. Ruinen ligger på en klippehylde omgivet af dramatiske bjergsider med udhuggede dyrkningsterrasser og akvædukter med krystalklart vand. Byen ligger så godt skjult dybt inde mellem bjergene, at spanierne aldrig fandt den, da de kom til Amerika, og Machu Picchu forblev en velbevaret hemmelighed indtil starten af 1900-tallet. I to en halv time bliver I vist rundt af en professionel guide, der deler ud af alt, hvad han ved om dette magiske sted. Bagefter har I god tid til at gå på opdagelse på egen hånd og indsnuse stemningen i denne storslåede ruinby, der er udnævnt som et verdens syv nye vidundere. Først sent på eftermiddagen slutter eventyret, og I tager toget tilbage til jeres hotel i Cusco.

Peru - Machu Picchu

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Machu Picchu

Vi kender de skønneste steder i Machu Picchu og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Vandring på inkastien 4 dage med 3 nætter i teltlejr
 • 1 nat på hotel i Aguas Calientes
 • Tilladelse og entréer
 • Uddannet engelsktalende guide på gruppebasis
 •  5 x morgenmad,  4 x frokost og 4 x aftensmad
 • Campingudstyr: egen 2-mandstelte,toilettelt, spisetelt, borde, stole
 • Kok, bærere og andre hjælpere ( pakkeheste )
 • Bus fra Cusco til Mollepata på dag 1
 • Bus fra Aguas Calientes- Machu Picchu- Aguas Calientes på dag 5
 • Tog fra Aguas Calientes til Ollanta station
 • Privat transfer fra togstationen Ollanta til Cusco

 

Anbefaling:

I skal have brugt mindst 2-3 dage på at vænne jer til højderne i Cusco-regionen, inden I påbegynder denne tur.

Turen køres mandag, onsdag og lørdag.

 

Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til og fra Cuzco på dag 1 og 5
 • Hotel i Cuzco
 • Måltider ud over de nævnte
 • Morgenmad på dag 1, frokost og middag på dag 5
 • Sovepose ( kan lejes for kr. 330 per stk. )
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

 

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
9.750 kr.
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel