Ørken og mystik på Ballestas

Oplev ørken og mystik på Ballestas: Udfor kyststrækningen syd for Lima ligger Ballestas-øerne, der med en forunderlig fauna og et rigt dyreliv også kaldes mini-Galapagos. Længere sydpå ligger Nazca, hvor de mystiske linjer skal opleves fra oven. Turen byder desuden på besøg på en vingård og på sandboarding i ørkenen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Denne morgen bliver I kørt til busstationen i Lima, hvorfra I rejser med offentlig bus sydpå langs kysten af Panamericana Highway. Efter ca. 4 timer ankommer I til byen Ica, der med sine ca. 200.000 indbyggere ligger som en oase midt i ørkenen. Her indkvarteres I på jeres hotel for to nætter. Om eftermiddagen er der besøg på Icas regionale museum, der på interessant vis opruller Icas historie med dens forskellige preinkakulturer og deres levevis. Herefter besøges en af egnens mange vingårde, hvor I får et godt indblik i druens vej til vintønden. Af druerne fremstilles udover vin også den peruvianske nationaldrik Pisco. Pisco´en er for peruvianerne, hvad tequila er for mexicanerne. Den drikkes dog sjældent rent men nydes oftest som den klassiske peruvianske cocktail Pisco Sour, hvor druecognacen er mixet med limesaft, sirup, æggehvide og muskat. En sød og slagkraftig oplevelse, som I med garanti vil stifte bekendtskab med under jeres rejse i Peru.

Efter morgenmaden går turen til Paracas, hvorfra I skal på sejltur til øerne Islas Ballestas. Trods øgenavnet “Mini-Galapagos” har øerne et næsten lige så imponerende dyre- og fugleliv som de rigtige Galapagosøer. Ballestas-øerne er Perus vigtigste fugle- og marinereservat, og huser søløver, pingviner og et meget stort antal fugle, bl.a. den blåfodede sule, som man også finder på Galapagosøerne. Da øerne er fredede, er der ikke mulighed for landgang. Sørg for at tage en hat på under sejlturen – det er ikke udsædvanligt, at en turist bliver “ramt”. På sejlturen får I også et fantastisk kig mod kysten til La Candelabre, en enorm tegning der forestiller en tre-armet lysestage skrabet ind i bjergsiden. Ingen kender dens nøjagtige funktion, men den sættes ofte i forbindelse med de mere kendte Nazca-linjer. Efter sejlturen venter en lille tur ind i den ørkenlignende Paracas Nationalpark. I kører gennem nationalparkens smukke landskab til den lille fiskerlandsby Lagunillas, inden I returnerer til Ica, hvor endnu en spændende oplevelse venter. Landskabet omkring Ica er præget af enorme sandbakker. I en lille buggy går det nu derudaf over sanddynerne, op og ned, i et fantastisk og særpræget ørkenlandskab. Der vil være mange stop undervejs, og I vil fra toppen få mulighed for at kaste jer ud i kunsten at sandklit-surfe ned ad bakkerne – en ovenud grinagtig oplevelse, som I endelig ikke må snyde jer selv for. Sidst på eftermiddagen er I atter tilbage på hotellet i Ica.

Peru - Ballestas Islands

I dag fortsætter rejsen med offentlig bus længere ned gennem den golde Atacamaørken til byen Nazca. Ved ankomst til Nazca køres I til den lille lufthavn, hvor en spændende 30 minutters overflyvning af Nazca-linjerne venter. Fra propelmaskinen kan I i ørkenlandskabet betragte de mystiske tegninger af aber, firben, kondorer og edderkopper. Tegningerne er et af de største mysterier i peruviansk historie, og der har været mange teorier omkring nedfældningen af disse. Én af de mest omtalte er, at de fungerede som UFO-landingsbaner. Man mener dog, at Nazca-linjerne kan dateres tilbage til det syvende århundrede og var en form for ofring til guderne. Linjerne i sig selv er fysisk lavet ved at skrælle den øverste mørke jord af og lægge den op på volde. Efter flyveturen er der indkvartering på hotellet.

Peru - Nazca Linierne

Efter morgenmaden besøger I Chauchilla-kirkegården syd for byen. Her ligger mumier, potteskår og tekstiler fra Nazca-kulturen spredt over området. Efter besøget her er det tid til at tage bussen tilbage til Lima (ca. 7 timer) eller videre sydpå til Arequipa (ca. 8 timer). I bliver kørt til busstationen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Lima

Vi kender de skønneste steder i Lima og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Bus fra Lima – Ica – Nasca – Arequipa/Lima
 • Privat transfer mellem hoteller og busstationer ifølge program
 • Hotel i Ica i 2 nætter inkl. morgenmad
 • Hotel i Nazca i 1 nat inkl. morgenmad
 • Halvdagsudflugt i Ica inkl. entre og guide
 • Halvdagsudflugt til Ballestas-øerne inkl. entre og guide
 • Halvdagsudflugt i ørkenen ved Ica inkl. guide
 • Overflyvning af Nazca-linjerne inkl. entre og guide
 • Halvdagsudflugt ved Nazca inkl. entre og guide
Ikke inkluderet i prisen
 • Lufthavnsskat i Nazca i forbindelse med overflyvning af Nazca-linjerne.
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
4.550 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel