Mytiske og eventyrlige Machu Picchu

Eventyrlige Machu Picchu – inkaernes glemte by – er et højdepunkt på enhver rejse til Peru. Alene navnet, Machu Picchu, klinger af eventyr og mystik, og ruinerne af den gamle by ligger i underskønne omgivelser skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes på jeres hotel og køres til togstationen hvor I stiger på førsteklasses-toget til Aguas Calientes. Jernbanen følger Urubamba-floden, der på smukkeste vis bugter sig gennem Den Hellige Dal. Ca. tre timer senere er I fremme i Aguas Calientes. Her går turen nu ad snoede veje op til Machu Picchu. Det er noget magisk ved at opleve Machu Picchu badet i det tidlige morgenlys, der får de rå stenmure til at gløde. Alene navnet, Machu Picchu, klinger af eventyr og mystik, men virkeligheden overgår til fulde fantasien. Ruinerne af den gamle by ligger skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale. Overalt ses dyrkningsterrasser, trapper, ruiner af templer og paladser. Og her og der støder man på akvædukter, hvor der stadig løber krystalklart vand. Ruinerne er smukke, men stedets mystik er dets underskønne beliggenhed, omgivet af høje bjergtoppe, hvoraf det højtbeliggende tempel Huayna Picchu dominerer udsigten fra ruinerne. Det er overvældende at vandre rundt i ruinerne af inkaherskernes prægtige landsted. Ruinens berømmelse taget i betragtning er den faktuelle viden om Machu Picchu overraskende begrænset, og komplekset har gennem tiderne dannet grundlag for mange spekulationer og højtuddannet gætteværk. Man formoder, at komplekset var et religiøst center, der fortrinsvis var beboet af præster, kvinder og børn. Men man ved det ikke med sikkerhed. Mest utroligt er det næsten, at trods spanierne slog sig ned i den nærliggende by, Cuzco, blev Machu Picchu først opdaget i 1911 – knapt 400 år efter inkaerne overgav sig. Efter den guidede rundvisning går turen tilbage til Aguas Calientes, hvor I indkvarteres på hotel for en enkelt nat.

Peru - Machu Pichhu

Første del af dagen er til fri disposition. I kan f.eks stå tidligt op og besøge ruinerne som ligger mystisk hen i morgendisen. Går I en kort tur tilbage ad inkastien op til Solens Port som ligger øst for komplexet, bliver I belønnet med en fantastisk udsigt over ruinerne og omgivelserne. Sidst på dagen tager I toget til Ollantaytambo i den hellige dal. Ved ankomsten er der sørget for transport til Cuzco, hvor turen ender.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Machu Picchu

Vi kender de skønneste steder i Machu Picchu og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Transfer fra hotel i Cuzco til togstationen med besøg i Pisac og Ollantaytambo
 • Returbillet på 1. klasses tog til Aguas Calientes
 • Hotel i Aguas Calientes i 1 nat inkl. morgenmad og middag
 • Guidet rundvisning på Machu Picchu inkl. entré
 • Transfer fra togstationen til hotel i Cuzco
Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til og fra Cuzco
 • Hotel i Cuzco
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
4.750 kr.
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel