Kongernes by Lima

På denne tur oplever I Perus hovedstad og kongernes by Lima. En hektisk og moderne metropol med et prægtigt levn fra kolonitiden af storslåede paladser og himmelstræbende kirker.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Limas lufthavn/busstation bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres centralt beliggende hotel, hvor I tilbringer de næste to nætter.

Byrundturen begynder i det historiske centrum, Plaza de Armas. Ved denne smukke og livlige plads ligger regeringspaladset, der huser landets præsident. Paladset ligger på fundamentet af den spanske vicekonges gamle palads. På den modsatte side af pladsen ligger ærkebiskoppens residens og katedralen. Hvis katedralen er åben, kigger I inden for i denne smukke bygning, hvor Francisco Pizzaro er stedt til hvile. Den spanske erobrer blev myrdet – sandsynligvis af sine egne – i 1541. Hans skæbne blev i slutningen af 1970’erne genstand for stor debat, da man under en udgravning af kirkens krypt fandt en hovedløs krop med spor af talrige knivstik. Kort efter fandt man også et hoved, der passede til kroppen. Men hvem var det, man havde fundet? Var det Pizzaro? Og hvis det var Pizarro, hvem var så manden, der lå i hans sarkofag i kirkerummet? Det sidste spørgsmål har man aldrig fået svar på. Til gengæld er eksperterne ikke i tvivl om, at det var Pizzaro, man fandt i krypten. I dag er hans hoved og krop genforenet og stedt til hvile i sarkofagen. I fortsætter til det franciskanske kloster San Francisco. Klosteret er fra midten af 1600-tallet, og under klosteret strækker byens katakomber sig seks etager ned i jorden. Det anslås, at knogler fra omkring 70.000 mennesker er stuvet sammen på hylderne i de gamle underjordiske gange og rum. Siden besøger I Larco Herrera Museum, der rummer en enestående samling af kulturskatte fra moche- og chimu-folkene. Disse folkeslag udviklede begge avancerede civilisationer i det nordlige Peru, længe inden inkaerne begyndte deres ekspansion fra Cuzco-dalen. Museet råder over den fineste samling af guld og sølv fra fordums tid samt en meget interessant erotisk arkæologisk samling. Med mere end 45.000 genstande, hvoraf flere anses som præcolumbianske mesterværker, er museet utvivlsomt et af de mest imponerende i landet.

Det er muligt at bytte besøget på Larco Herrera-museet ud med et besøg på arkæologisk museum eller mod tillæg på Guldmuseet. Midt på eftermiddagen er I atter tilbage på hotellet.

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med Lima. I bliver hentet på hotellet af en privat chauffør, som kører jer til busstationen eller lufthavnen hvorfra turen går videre til jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Peru

Vi kender de skønneste steder i Peru og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transfer til og fra lufthavnen eller busstationen
  • Hotel i Lima i 2 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt i Lima inkl. entré og guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Lima
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
2.295 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel