Fantastisk togtur til Cuzco

Den mest komfortable og charmerende måde at rejse fra Titicaca-søen til Cuzco er uden tvivl luksustoget Andean Explorer, der kombinerer nostalgien fra tidligere tiders klassiske togrejser med fantastiske naturoplevelser. Togturen er blandt verdens højeste og fører jer over højslettens vidtstrakte sletter og gennem frodige dale til inkaernes gamle hovedstad, Cuzco. Undervejs gøres der stop på toppen af et bjergpas i mere end 4.000 meters højde, så I har mulighed for at nyde naturen og opleve den lokale kultur på nærmeste hold.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes på hotellet i Puno fra morgenstunden og kører til togstationen. Forude venter en førsteklasses togrejse på en af de mest fascinerende togstrækninger i verden. Toget er i sig selv en oplevelse, og indretningen med blankpoleret messing og mørke træpaneler fanger på bedste vis stemningen fra de klassiske togrejsers æra. Servicen ombord er eksemplarisk, og inden I ved af det, sidder I med et glas køligt hvidvin eller en drink i hånden, mens toget stille og roligt ruller ud af Puno med kurs mod Cuzco. Tag plads i de bløde stole og nyd udsigten gennem store panoramavinduer. Eller gå helt ned bagerst i toget, hvor I kan stå uden for på en lille platform og nyde udsigten over landskaberne, der glider forbi.

Snart har I lagt byen bag jer, og husene afløses af Andesbjergenes åbne højslette. Her og der passerer I små landsbyer eller frodige dale med opdyrkede marker. Mens landskaberne andre steder er domineret af lave bjerge, brusende floder og åbne vidder.  Med held ser I måske vilde lamaer græsse i det fjerne under den høje blå himmel.

I passerer de varme kilder ved Aguas Caliente, inden toget gør stop på toppen af La Raya-passet, der med sine 4.321 meter er turens højeste punkt. Her er der mulighed for at forlade toget for at kigge nærmere på de uldvarer, mad og kunsthåndværk, lokale indianere fra de omkringliggende landsbyer faldbyder langs skinnerne. Luften er tynd i mere end fire kilometers højde. Så dette er et godt sted at prøve coca-te, der er godt mod højdesyge.

Tilbage på toget serveres en lækker gourmetfrokost, mens I ruller videre gennem de storslåede landskaber. Her og der passeres en lille kirke fra den spanske kolonitid, eller levn fra et præcolombiansk tempel. Særlig imponerende er ruinerne af det store tempel for inkaernes skabergud Viracocha, der kan ses fra toget nær byen Raqchi. Ombord er også forskelligt underholdning samt et lille modeshow, inden toget efter ca. 10 timers rejse ruller ind i inkaernes gamle hovedstad, Cuzco.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cuzco

Vi kender de skønneste steder i Cuzco og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Togbillet til 1. klasses tog fra Puno til Cuzco
  • Transfer fra hotel i Puno til togstationen
  • Transfer til hotel i Cuzco ved ankomst
  • Frokost ombord på toget
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til Puno
  • Hotel i Puno og Cuzco
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
1.875 kr
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel