En dag på Titicacasøen

Når man i 3800 meters højde stævner ud på den blå blå Titicacasø mellem Andesbjergenes himmelstræbende tinder er følelsen af at have nået en afsidesliggende verden meget nærværende. Tag en dag på Titicacasøen og besøg Urosindianernes sivøer og den smukke ø Taquil.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes på jeres hotel i Puno for at tilbringe en dag på Titicacasøen. I skal blandt andet besøge sivøerne, der beboes af urosindianerne. De menneskeskabte sivøer opstod, da urosindianerne søgte ud på søen for at undgå inkaernes og aymaraindianernes dominans. Der lægges jævnligt nye sivlag på for at øerne skal holde sig flydende. Befolkningens både og huse er ligeledes gjort af siv. I sejler videre til øen Taquile. Det er svært ikke at blive betaget af øen og dens befolkning. Indianerne på øen lever et traditionelt liv med rødder tilbage til de gamle civilisationer. Ved ankomsten til øen bliver I hilst velkommen af repræsentanter for øens befolkning, hvorefter traveturen op til landsbyen begynder. Turen skal tages med ro, da I befinder jer i 3.800 m højde. Øen er seks til syv km lang og har ingen veje, kun stier, og på Taquiles skråninger dyrkes jorden i terrasser. I klart vejr er der en fantastisk udsigt over søen med Bolivias sneklædte bjerge i horisonten. Såvel mænd som kvinder på øen strikker selv deres farverige klædedragter, og overalt på øen vil I opleve strikkende mænd, såvel siddende som stående og gående. Mændenes huer afslører faktisk deres ægteskabelige status. Sidst på dagen er I atter tilbage i Puno.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Titicaca

Vi kender de skønneste steder i Titicaca og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Heldagsudflugt på gruppebasis til Uros-øerne og Taquile inkl. entre og guide
  • Frokost
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Puno
  • Transfer fra lufthavnen eller busstationen ved ankomst til og afrejse fra Puno
  • Hotel
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
695 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel