Den Hellige Dal

Nord for Cuzco finder I Den Hellige Dal; grøn og frodig mellem bjerge med landbrugsterrasser, inkaruiner og små landsbyer beboet af indianere i traditionelle klæder. Disse skønne omgivelser indbyder til såvel afslapning og sightseeing som et væld af outdoor-aktiviteter og vandreture.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

På den modsatte side af Cuzco-dalen, knapt 15 km i fugleflugt fra Cuzco by, træder man ind i Den Hellige Dal. Dalens rigtige navn er Río Urubamba, opkaldt efter floden der strømmer på tværs af dalen og vander dens frodige jorde. Med en lavere beliggenhed er klimaet her mildere og betingelserne for landbrug bedre end i Cuzco-dalen. Således har dalen i århundrede fungeret som Cuzcos kornkammer, hvor majs og grøntsager dyrkes på dalbundens frugtbare agerland. Ser man op ad bjergsiderne, mødes blikket af et forunderligt system af inka-terrassemarker, der sirligt følger bjergenes duvende former. Ankommer I fra Machu Picchu, afhentes I på togstationen i Ollantaytambo, og ellers afhentes I i Cuzco og køres til jeres hotel I Den Hellige Dal, hvor I indkvarteres for tre nætter. Resten af dagen er til fri disposition til at nyde de skønne og fredfyldte omgivelser.

Spredt rundt i Den Hellige Dal ligger ruiner af inkaernes gamle bygningsværker og denne dag skal I udforske de vigtigste af disse. Ved det spændende ruinkompleks Ollantaytambo har I mulighed for at opleve en interessant kultur og levevis samt et af de smukkeste landskaber i verden. Det er en lille by med ruiner af det, der engang var et af inkaernes største templer, men som spanierne altid benævnte som et fæstningsværk. De imponerende stenblokke er hentet hertil fra den modsatte side af dalen. Her og der kan man stadig se vandet risle gennem kanalerne til de gamle inkabade. I landsbyen neden for ruinkomplekset oplever I i dag det bedst bevarede eksempel på inkaernes evne som byplanlæggere. Herfra bugter vejen sig til landsbyen Pisac, hvor der ugen rundt afholdes et farverigt indianermarked, der dog er størst om søndagen. Her vandrer de indianske bønder til fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder, som dog i dag også har et element af turisme over sig, så det er muligt at få købt lidt souvenirs. Husk at priserne ofte er til forhandling, så I kan roligt kaste jer ud i kunsten at prutte om priserne. Er det en stille markedsdag kan I også nå at besøge ruinerne ved Pisac. I bakkerne på smukke terrasserede bjergskråninger finder I inkaernes gamle by med et imponerende forsvarsanlæg, boliger, templer, ceremonielle bade og gravkamre.

Peru - Den Hellige Dal

Denne dag er til fri disposition. Er I til outdoor-aktiviteter er der rige muligheder i området. Det er f.eks. muligt at komme på riverrafting ned ad Urubamba-floden, ligesom paragliding og ballonfærd ud over dalen også er populære aktiviteter. Nogle hoteller I dalen kan arrangere den slags ture, og ellers findes der i Cuzco et utal at tur-bureauer, der gerne er behjælpelige. Udover disse lidt mere actionprægede aktiviteter, er der rige muligheder for vandreture, ligesom det er et dejligt fredfyldt sted at slappe af med en god bog i hotellets have.

Det er tid til at forlade Den Hellige Dal, og I afhentes på hotellet og køres til Cuzco eller til Ollantaytambo afhængigt af jeres næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cuzco

Vi kender de skønneste steder i Cuzco og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport Cuzco/Ollantaytambo – Den Hellige Dal t/r
  • Hotel i Den Hellige Dal i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt i Den Hellige dal inkl. guide og entréer
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly/tog eller anden transport til og fra Cuzco/Ollantaytambo
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
3.195 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel