Badeferie ved Mancora

Rund jeres rejse af med en afslappende badeferie ved Mancora i de skønneste omgivelser. Den allernordligste del af Peru er den mest solrige region i landet med behagelige temperaturer året rundt, og her ligger kilometervis af landets bedste sandstrande.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomst til Piura mødes I på busstationen eller i lufthavnen af en transferchauffør, der kører jer til Mancora ved kysten i det allernordligste Peru. Her i den mest solrige del af Peru ligger kilometervis af landets bedste sandstrande. Kysten i denne region ligger i ly for de kolde havstrømme, der kommer sydfra, og temperaturen er behagelig året rundt. Dette er uden sammenligning Perus mest attraktive og populære badeferiedestination; det er her Perus jetset kommer for at blive set, og det er her alle andre kommer blot for at nyde de skønne omgivelser. I indkvarteres for tre nætter i bungalow direkte på en af områdets fine sandstrande.

Dagene er til fri disposition. Ved Mancora tilbringes dagene oftest på stranden, så her er rig mulighed for at komme helt ned i gear og runde jeres rejse af med lidt velfortjent afslapning og badeferie. Lad jer svale i Stillehavets blå bølger, placer jer i palmernes skygge med en god bog eller tag jer en slentretur i vandkanten. Tag på snorkletur eller kast jer ud i det store udbud af vandsportsaktiviteter. Mulighederne er mange og der er noget for enhver smag. Langs kysten ligger en perlerække af små traditionelle fiskerlandsbyer, hvilket afspejler sig i restauranternes udsøgte køkken ved et bredt udvalg af delikate fiske- og skaldyrsretter. Når dagen er omme kan I kaste jer ud i nattelivet, eller I kan sætte jer i den svalende aftenbrise og nyde den smukke solnedgang.

Peru - Mancora Beach

Det er tid til at forlade Mancora. I køres til Piura i tide til at nå jeres fly eller jeres bus videre til næste destination.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mancora

Vi kender de skønneste steder i Mancora og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transfer til og fra lufthavnen eller busstationen i Piura
  • Strandhotel ved Mancora i 3 nætter inkl. morgenmad ( værelse med garden view )
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Piura
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
3.595 kr.
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel