Luksusrejse til Peru

Oplev eventyret på denne luksusrejse til Peru. Rejsen igennem bor du på fantastiske hoteller, og tager på sightseeing med privat guide og chauffør. Du kører også med Sydamerikas to mest legendariske luksustog, der på bedste vis fanger nostalgien fra fortidens store togrejser kombineret med moderne komfort.

I Lima venter spændende museer og et af verdens hotteste køkkener, inden rejsen fortætter mod kolonitidsbyen Arequipa på Perus højslette. Byen er en af Sydamerikas smukkeste kolonitidsbyer og ligger dramatisk mellem høje vulkaner og vidtstrakte bjerglandskaber. I Arequipa stiger du på det overdådige luksustog Belmond Andean Explorer, der fører dig dybere ind i Andesbjergene. Først til Titicaca-søen, hvor det dybblå vand funkler under en høj, klar himmel, og livet går sin vante gang på de små afsidesliggende øer. Sidenhen videre med toget til inkaernes gamle hovedstad Cuzco, hvor du indlogeres på et fantastisk hotel indrettet i et spansk kloster fra 1592. Forude venter også den smukke Hellige Dal med farverige markeder, lokale småbyer og gamle inka-ruiner. Deriblandt naturligvis ruinbyen Machu Picchu, som du har god tid til at udforske, inden turen går med luksustog tilbage mod Cuzco. Eventyret lever i bedste velgående i Peru. Men modsat tidligere er det nu muligt at opleve eventyret i absolut luksus.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Sydamerika. Efter et flyskifte ankommer du til Perus hovedstad, Lima, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Her står en chauffør klar til at køre dig til Belmond Miraflores Park, hvor du indlogeres i en junior suite med udsigt over byen. Hotellet er uden tvivl blandt Limas bedste luksushoteller, og beliggenheden ud til Stillehavet i hjertet af bydelen Miraflores kan ikke blive bedre. Dette er et livligt og mondænt område fyldt med butikker, caféer og gadeliv. Miraflores er også et godt sted at prøve det moderne peruvianske køkken, der i disse år går sin sejrsgang verden over. Det i en sådan grad, at Peru fem år i streg er blevet udnævnt som verdens hotteste destination for madelskere. Vel fremme kan du hvile ud oven på rejsen, eller gå en tur på egen hånd og få de første indtryk af byen.

Peru - Belmond Miraflores Park

Nyd en god morgenmad på hotellet, inden det er tid at se nærmere på byen. Med sine omkring 10 millioner indbyggere er Lima en ægte sydamerikansk storby. Men det er også en by fyldt med historie. Fra 1535 og adskillige århundreder frem var Lima hovedstad for de spanske besiddelser i Sydamerika. Meget er sket siden. Men i det historiske centrum fortæller adskillige smukke kolonitidsbygninger om byens spanske fortid, og dengang Lima var en af de rigeste og mest magtfulde byer i Den Nye Verden. Sammen med din private guide udforsker du området, der er er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste. Blandt højdepunkterne er den centrale plads Plaza de Armas, hvor Præsidentpaladset meget symbolsk ligger oven på fundamentet af den spanske vicekonges palads. På den modsatte side af pladsen ligger ærkebiskoppens residens og katedralen, hvor den spanske conquistador Francisco Pizzaro er stedt til hvile. Herfra er der ikke langt til San Francisco-klosteret, der er et af byens ældste. Kirken er i sig selv imponerende. Men højdepunktet for de fleste er de store katakomber, hvor op mod 70.000 mennesker er stedt til hvile i underjordiske kamre.

Fortsæt længere tilbage i historien på Larco Museum, der huser en af de flotteste og mest interessante samlinger af præcolumbiansk kunst. Deriblandt fantastiske skatte fra de mindre kendte moche – og chimu-kulturer. Eftermiddagen er fri til at nyde byen på egen hånd. Om det betyder afslapning på en café i Miraflores, shopping i det eksklusive shoppingområde Larcomar eller et kig forbi et af byens indianske markeder er helt op til dig. Eller måske en dukkert i hotellets pool med udsigt over havet?

Peru - Lima

Efter endnu en god morgenmad på hotellet står chaufføren klar til at køre dig mod lufthavnen for at flyve til Arequipa. Det er ikke nogen lang tur. Men det er som at ankomme til en helt anden verden. Luften er mærkbart tyndere i 2.300 meters højde, og lige uden for byen hæver den kegleformede vulkan El Misti sig næsten 6.000 meter mod himlen. I lufthavnen står en chauffør klar til at køre dig til Katari Boutique Hotel, der ligger med en fantastisk udsigt over Arequipas centrale plads fra den udendørs terrasse. Foruden sin forrygende beliggenhed byder hotellet på komfortable værelser, et højt serviceniveau og masser af historisk charme.

Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde byen og du får mulighed for at vænne dig til højden. Et oplagt sted at gøre det, er den centrale plads lige uden for hotellet. Arequipa var i kolonitiden forbindelsesled mellem de spanske sølvminer i Bolivia og udskibningshavnene på Stillehavskysten. Det er en smuk by fyldt med kolonitidsbygninger opført i hvide vulkanske sten, hvilket har givet Arequipa tilnavnet ”Den Hvide By”. Mange af de flotteste bygninger ligger omkring Plaza de Armas, hvor hyggelige caféer er indrettet i de gamle arkader og buegange.

Peru - Arequipa

Efter morgenmaden bliver du hentet af guiden, der vil tage dig på en spændende byrundtur i Arequipa, der er en af Perus smukkeste kolontidsbyer. Undervejs besøges blandt andet bydelen Yanahuara, hvorfra der er en flot udsigt mod vulkanerne omkring byen. Fortsæt til kapellet San Ignacio de Loyola, der er berømt for sine flotte jesuit-frisker.

Et andet af dagens højdepunker er Santa Catalina Klosteret fra 1580, hvor nonnerne levede et så vildt luksusliv, at rygterne om det nåede helt til Vatikanet. Byrundturen slutter ved Museo Santuarios Andinos, hvor man opbevarer mumien af en ung inkapige, der for omkring 500 år siden blev ofret til guderne. Pigen, som man har døbt Juanita, blev fundet i 1995 på vulkanen Ampatos og udstilles i dag i en glasfryseboks på museet. På museet får du historien om, hvordan og hvorfor unge inkapiger blev ofret til guderne.

Endnu et eventyr venter denne aften, når du stiger ombord på luksustoget Belmond Andean Explorer, der er dit hjem for de kommende to nætter. Forude venter en af verdens helt store togrejser. Ruten er blandt de højeste i verden, og toget fanger den perfekte balance mellem nostalgi fra fordoms togrejser og moderne komfort. Udsynet gennem de store panoramavinduer er fantastisk, kupéerne er overdådigt indrettet, og servicen ombord er et luksushotel værdigt. Snart sætter toget i bevægelse, og det er tid at klæde om til aftenen. Vanen tro på sådanne togrejser starter aftenen med cocktails i baren efterfulgt af en lækker middag i restaurantvognen, mens toget ruller gennem natten med kurs mod Titicaca-søen.

Peru - Arequipa

Hvis du står rigtig tidligt op, har du mulighed for at opleve solopgangen over Titicaca-søen. Der er noget magisk over Titicaca-søen. Det dybe, mørke vand, den høje blå himmel og den krystalklare bjergluft, der lader solen glimte i søens overflade, tager pusten fra de fleste. Godt hjulpet af højden, der her er 3.800 meter over havet. Efter morgenmaden venter en spændende rundtur på søen. Her besøger du blandt andet uros-indianerne, der bor på menneskeskabte sivøer. Også huse og både er lavet af siv, og det hele skal konstant vedligeholdes for at holde sig flydende. En flot sejltur tager dig længere ud på søen til øen Taquile, der byder på smukke landskaber og en rig lokal kultur. Her serveres en lækker frokost på Collata Beach til lyden af traditionel musik og dans.

Tilbage på toget kan du tage plads i de bløde sæder og nyde eftermiddagsteen, mens toget begiver sig gennem højlandets rå og vilde bjerglandskaber mod Cuzco. Eller gå helt ned bagerst i toget, hvor du kan stå udenfor på en lille platform og nyde udsigten over landskaberne, der glider forbi. Dagen slutter med cocktails og middag ombord, inden toget stopper for natten nær bjergpasset La Raya, der med sine 4.321 meter er turens højeste punkt.

Peru - Lake Titicaca

Morgenmaden serveres, mens toget stadig holder stille på den lille station i Marangani. Men snart ruller toget videre gennem de dramatiske landskaber mod Raqchi, hvor du oplever ruinerne af det store tempel for inkaernes skabergud Viracocha. I sin storhedstid var templet 100 meter langt og 20 meter bredt. Trods murene var bygget af mudder og solbagte mursten, rejste bygningen sig fem meter over landskaberne og må have været et storslået syn for tilrejsende pilgrimme.

Tilbage på toget fortsættes det sidste stykke mod Cuzco. Her og der passeres små landsbyer eller frodige dale med opdyrkede marker, mens landskaberne andre steder er domineret af lave bjerge, brusende floder og åbne vidder. Med held ser du måske vilde lamaer græsse i det fjerne.

Vel fremme i Cuzco står en privat chauffør klar på stationen til at køre dig til dit hotel for natten. Også i Cuzco bor du fantastisk. Belmond Hotel Monasterio er indrettet i en klosterbygning fra 1592. Bygningen er nænsomt restaureret, så den historiske stemning er bevaret. Men datidens munke ville med sikkerhed ikke kunne have forestillet sig den luksus, der i dag venter inden for de gamle mure. Det hele fuldendes af en imponerende kunstsamling, peruviansk gourmet af fineste kvalitet samt en perfekt beliggenhed få minutters gang fra den centrale plads. Aftenen er fri til at nyde de overdådige omgivelser.

Peru - Cuzco - Indianer

Endnu en spændende dag venter, når du forlader Cuzco efter morgenmaden for at udforske Den Hellige Dal, der var inkaernes oprindelige hjemland. Først går turen gennem dale og forbi bjerge i Chinchero-højlandet, hvorfra der er fantastiske udsigter mod Urubamba-bjergene. Der gøres stop i Chinchero, der er en typisk quechua-landsby. Her møder du efterkommerne af inkaerne, der stadig lever en meget traditionel tilværelse med landbrug i små landsbyer. Markeder er altid en farverig affære på disse kanter, og markedet i Chinchero er ingen undtagelse. Her kommer bønderne for at handle og få sig en sludder med venner og bekendte. Men også vævede tekstiler i stærke farver er ofte at finde i de små boder. Fra markedet fortsættes til en nærliggende inka-ruin, inden turen fortsætter mod de fantastiske saltminer ved Maras. Her er bjergsiderne forvandlet til et sindrigt system af terrasser, hvor de lokale har udvundet salt siden inkaernes storhedstid.

Turen fortsætter gennem højlandet til den gamle inka-fæstning ved Ollantaytambo. Om det store bygningsværk har været en fæstning eller et tempel, diskuteres stadig. Men det er imponerende at tænke på, hvordan inkaerne har fragtet de enorme kampesten hertil fra den modsatte side af dalen. Der bliver også mulighed for at kigge dig lidt om i den lille landsby ved ruinen, inden du stiger på toget og triller gennem de frodige landskaber mod Aguas Caliente. Det er en flot tur, der snor sig ind og ud mellem bjergene langs Urubamba-floden. Efter omkring halvanden times kørsel ankommer toget til Aguas Caliente, hvor du indlogeres på det luksuriøse Machu Picchu Pueblo Hotel. Hotellet ligger fantastisk omgivet af bjerge og tæt vegetation, men selvom du er langt ude i naturen her, kommer du bestemt ikke til at mangle noget. Dagen slutter med middag på hotellet, mens natten sænker sig over bjergene.

Peru - Den Hellige Dal

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter, når du begiver dig i bus det sidste lille stykke op til den verdensberømte ruinby Machu Picchu. Der er noget mystisk og dragende over Machu Picchu, der ligger gemt på et lille plateau omgivet af dybe slugter og høje bjergtoppe. Byen blev aldrig fundet af spanierne, og det diskuteres stadig, hvad de gamle bygninger har været brugt til. Sammen med guiden har du god tid til at udforske de mange templer, pladser, bygninger, der består af kampesten skåret til med millimeters præcision.

Frokost serveres på Sanctuary Lodge, der ligger med en storslået udsigt over bjergene. Her kan oplevelserne også fordøjes senere på dagen over eftermiddagsteen, inden det er tid at sætte kurs tilbage mod Cuczo ombord på det legendariske luksustog Hiram Bingham. Med sit mørke træ, blankpolerede messing og bløde polstrede sæder fanger Hiram Bingham på bedste vis atmosfæren fra fortidens legendariske togrejser. Så det er bare at læne sig tilbage og nyde udsigten i fred og ro. I løbet af aftenen serveres en lækker 4-retters middag ombord, inden toget midt på aftenen triller ind på stationen i Poroy. Herfra går turen i bil det sidste lille stykke tilbage mod Belmond Hotel Monasterio.

Peru - Machu Pichhu

Cuzco er bygget på fundamenterne af inkaernes gamle hovedstad 3.310 m over havet. Sammen med guiden får du i dag en god introduktion til byens spændende og turbulente historie. Første stop er ruinerne af inkafæstningen Sacsayhuamán, der ligger med en flot udsigt over byen i højdedragene over Cuzco. Borgen var en af inkaernes vigtigste fæstningsværker, og trods de største sten formodes at veje over 100 tons, er de sammenføjet med millimeters nøjagtighed. Fortsæt via inka-ruinen Qenqo, hvor ritualer forbundet med landbrug sandsynligvis har fundet sted, til de gamle inka-bade ved Tambomachay.

Tilbage i Cuzco starter udforskningen ved ruinerne af det, der tidligere var inkaernes vigtigste tempel. I sin storhedstid var væggene her dækket af 700 guldplader på hver to kilo. Det kunne spanierne ikke stå for, og i dag er kun de rå stenmure tilbage. Men trods Cuzco i høj grad er en spansk by i dag, trives den indianske kultur stadig i Cuzcos gamle, brolagte gader. Her og der ses små markeder, hvor lokale i farvestrålende tøj faldbyder deres varer, og mange steder rundt om i byen ses levn fra dengang, Cuzco var inkarigets kulturelle højborg. Men også spanierne efterlod sig fantastiske bygningsværker i Cuzco. Ikke mindst omkring den centrale plads Plaza de Armas, der prydes af den store katedral og smukke, spanske kolonitidsbygninger. Dette er et godt sted at fortsætte udforskningen på egen hånd. Enten ved at slentre på må og få gennem de gamle gader. Eller ved at nyde folkelivet fra en af pladsens mange hyggelige caféer.

Nyd den sidste morgen i Cuzco. Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Lima stå klar. Her skifter du til flyet mod Europa.

Peru - Cuzco

Du ankommer til Danmark.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
16 dec 2018 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 49.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 21 aug 2019
ved 2 voksne
fra 50.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
22 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 49.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 dec 2019 - 31 dec 2019
ved 2 voksne
fra 50.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
  • Flyrejse Danmark til Peru t/r
  • 2 nætter i Lima på Belmond Miraflores Park i City View Junior Suite med morgenmad
  • Byrundtur i Lima med privat guide jf. program
  • Fly fra Lima til Arequipa
  • 1 nat i Arequipa på Katari Boutique Hotel i Superior-værelse med morgenmad
  • Byrundtur i Arequipa med privat guide jf. program
  • Togrejse på Belmond Andean Explorer 2 dage og 2 nætter fra Arequipa – Titicaca-søen – Cuzco. Togrejsen inkluderer fuldpension, udflugter sammen med de øvrige passagerer til Titicaca-søen og Raqchi. Overnatning er i kupe med køjesenge. Der er naturligvis mulighed for at opgradere til dobbeltværelse eller suite.
  • 1 nat i Cuzco på Belmond Hotel Monasterio i Superior-værelse med morgenmad
  • Fulddagsudflugt i Den Hellige Dal med privat guide jf. program
  • Togrejse fra Ollantaytambo til Aguas Calientes på førsteklasses Vistadome.
  • 1 nat i Aguas Calientes på Machu Picchu Pueblo Hotel i Superior-værelse med middag og morgenmad
  • Besøg ved Machu Picchu med privat guide jf. program inkl. frokost
  • Togrejse på Belmond Hiram Bingham inkl. eftermiddagste på Sanctuary Lodge og middag ombord.
  • 2 nætter i Cuzco på Belmond Hotel Monasterio i Superior-værelse med morgenmad
  • Byrundtur i Cuzco med privat guide jf. program
  • Fly fra Cuzco til Lima
  • Alle udflugter og transfers beskrevet i programmet med privat chauffør.
  • Entréer til nævnte seværdigheder.
  • Assistance til rådighed 24 timer i døgnet i løbet af turen.
  • Lufthavnsskatter og -afgifter
  • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Peru

  • Kontakt os Kontakt os

    Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

  • Dialog Dialog

    Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

  • Du får et tilbud Du får et tilbud

    Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

  • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

    Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

  • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

    Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

  • Fuldkommen ærlig
    Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
  • Fuld tilfredshed
    Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
  • Vil afsted igen
    Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Peru

Vi kender de skønneste steder i Peru og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel