Det bedste af Peru

Oplev det bedste af Peru på denne store rundrejse, der går fra hovedstaden Lima gennem ørkenen til nationalparken Paracas og Islas Ballestas, der byder på et rigt dyreliv og levn fra tidligere civilisationer. I Nazca flyver du over de fantastiske figurer lavet i sandet for mere end 1.200 år siden, inden turen fortsætter til kolonitidsbyen Arequipa, der ligger fantastisk smukt omgivet af høje vulkaner. Fortsæt over højsletten til Colca Canyon, hvor kondorerne svæver over en af verdens dybeste kløfter, og livet går sin vante gang i de små landsbyer. Det smukke lys over Titicaca-søen oplever du på øen Taquile, hvor du overnatter.

Rejsen fortsætter med luksustog dybt ind i bjergene til inkaernes gamle hovedstad Cuzco. I dag er Cuzco en af Perus smukkeste spanske byer, men under den spanske overflade gemmer sig mange levn fra inkatiden. Med tog rejser du ind i Den Hellige Dal, der var inkaernes oprindelige hjemland. Her vidner gamle templer, fæstningsværker og landsbyer om inkarigets storhed, men også den nutidige kultur har dybe rødder tilbage til inkaerne. Højdepunktet er naturligvis Machu Picchu, der ligger forrygende flot på en bjerghylde mellem høje tinder og dybe kløfter. Du har god tid til at nyde dette fantastiske sted, inden rejsen slutter med safari på en af Sydamerikas bedste junglelodges.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Inkaterra Hacienda Concepción

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark mod Lima, hvor du ankommer samme aften på grund af tidsforskellen. Vel fremme står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig til Hotel Antigua i den fashionable bydel Miraflores, der byder på mange butikker, caféer og menneskemylder. Dette er et godt sted at smage det moderne peruvianske køkken, der anses for at være blandt verdens hottest køkkener lige nu.

Peru - Lima

Fra 1535 og adskillige århundreder frem var Lima hovedstad for de spanske besiddelser i Sydamerika. Meget er sket siden, og i dag er Lima en storby med 10 millioner indbyggere. Men i det historiske centrum fortæller adskillige smukke kolonitidsbygninger om byens spanske fortid og dengang, Lima var en af de rigeste og mest magtfulde byer i Den Nye Verden. Sammen med din private guide udforsker du området, der er er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste. Blandt højdepunkterne er den centrale plads Plaza de Armas, der flankeres af præsident-paladset, ærkebiskoppens residens og katedralen. Herfra er der ikke langt til San Francisco-klosteret, hvor op mod 70.000 mennesker er stedt til hvile i underjordiske kamre. Fortsæt længere tilbage i historien på Larco Museum, der huser en af de flotteste og mest interessante samlinger af præcolumbiansk kunst. Deriblandt fantastiske skatte fra de mindre kendte kulturer moche og chimu. Du besøger også en populær park, inden turen går tilbage til hotellet. Eftermiddagen er fri til at nyde byen på egen hånd.

Peru - Arequipa - Plaza del Armas

Tidligt denne morgen bliver du kørt til busstationen i Lima, hvorfra du rejser med offentlig bus ned langs kysten til Paracas-halvøen. Selvom du rejser på første klasse skal du være opmærksom på, at komforten kan være lavere, end du ville forvente i Europa. Turen fører dig gennem nogle af verdens tørreste ørkenlandskaber, inden du efter omkring fire timer ankommer til Paracas, hvor du indlogeres på dit hotel for natten. Eftermiddagen byder på en spændende tur gennem Paracas nationalparkens smukke ørkenlandskab til en lille fiskerlandsby. Nationalparken rummer desuden levn fra paracas-kulturen; en indianerkultur, der blomstrede længe før inka-kulturen. Paracas-kulturen producerede blandt andet fint-vævede tekstiler, som mumierne blev viklet ind i. Det mest kendte vidnesbyrd er imidlertid La Candelabra, der forestiller en enorm trearmet lysestage, der er skrabet ind i siden af et bjerg. Den ses bedst fra havet, hvilket du får mulighed for på sejlturen i morgen.

Peru - Paracas - Candelabra

Flere naturoplevelser venter i dag, når du sejler ud til øerne Islas Ballestas. Dette er Perus vigtigste fugle- og marinereservat, og klippeøerne er hjem for blandt andet søløver, pingviner og et meget stort antal fugle. Da øerne er fredede, er der ikke mulighed for landgang. Men bådsmanden sejler så tæt på, han kan, uden at forstyrre dyrene. På sejlturen får du også et fantastisk kig på den tidligere omtalte La Candelabre.

Tilbage på landjorden fortsætter rejsen med offentlig bus på første klasse længere ned gennem den golde Atacamaørken til byen Nazca. Ved ankomsten indlogeres du for natten på et centralt beliggende hotel i den lille by. Resten af dagen er til fri disposition. Det er muligt på egen hånd at besøge de åbne gravsteder syd for byen, der rummer mumier og andre levn fra nazca-kulturen, der formåede at skabe en avanceret kultur i disse tørre landskaber for mere end 1200 år siden.

Chile - Atacama - Valley of the Moon

Morgenen starter med en spændende 30 minutters flyvetur over nazca-linjerne. Fra propelmaskinen kan du tydeligt se de lange, lige linjer og enorme tegninger i det bare ørkenlandskab. Der er blandt andet et 180 meter langt firben, en 90 meter stor abe og en kondor med et vingefang på 130 meter. Der har været mange teorier om, hvorfor linjerne blev lavet. Nogle mener, at de er en stor astronomisk kalender andre, at de var hellige og endnu andre, at linjerne fungerer som UFO-landingsbaner. Men stadig ved man kun meget lidt om denne unikke kultur.

Efter flyveturen returnerer du til hotellet for først på eftermiddagen at fortsætte med offentlig bus på første klasse til Arequipa i det sydlige Peru. Det er en længere tur, der fører dig fra ørkenkysten op i 2.300 meters højde. En let middag serveres om bord på bussen, inden du omkring klokken 23 triller ind i Arequipa. Her bliver du hentet på busstationen og kørt til dit hotel for de kommende tre nætter. Hotellet ligger i en smuk gammel bygning i hjertet af byen.

Næste morgen vågner du i en af Perus smukkeste kolonitidsbyer. Arequipa var i kolonitiden forbindelsesled mellem de spanske sølvminer i Bolivia og udskibningshavnene på Stillehavskysten. Ufattelige rigdomme strømmede igennem byen, og smukke bygninger blev opført i den lokale hvide vulkanske sten. Det har givet byen tilnavnet ”Den Hvide By”. På formiddagens guidede byrundtur besøger du blandt andet udsigtspunkterne El Carmen og Yanuhuara, hvorfra du har en fabelagtig udsigt over byen med vulkanerne El Misti (5.825 meter) og Chachani (6.076 meter) i baggrunden. Du oplever også de flotte freskoer i San Ignacio de Loyola kapellet samt Santa Catalina klosteret fra 1580, der har en yderst farverige historie. I næsten 400 år var klosteret en lukket verden, der i sin storhedstid var hjem for cirka 450 nonner og tjenestefolk. Men nu er det muligt at få et kig ind bag de høje mure. Eftermiddagen er fri til egne eventyr i Arequipa. Det kan anbefales at gå en tur ind til Plaza de Armas, hvor hyggelige caféer er indrettet i de gamle arkader og buegange.

Peru - Arequipa - Santa Catalina

Dagen er fri til at nyde Arequipa på egen hånd. Det er hyggeligt at udforske de gamle brolagte gader og spise en god frokost på en af byens mange restauranter. Eller kig forbi Museo Santuarios Andinos, hvor man opbevarer mumien af en ung inkapige, der for omkring 500 år siden blev ofret til guderne. Pigen, som man har døbt Juanita, blev fundet i 1995 nær toppen af ̊ vulkanen Ampato og udstilles i dag i en glasfryseboks på museet. På museet får du historien om, hvordan og hvorfor unge inkapiger blev ofret til guderne. Er du mere til naturoplevelser, udbydes et væld af forskellige udflugter til områderne omkring Arequipa.

Peru - Arequipa

Forude venter en flot køretur, når du forlader Arequipa og kører mod en af verdens dybeste kløfter, Colca Canyon. Du kører nu for alvor ind på Perus højslette. En vild og storslået verden med fjerne horisonter, barsk natur og tynd luft. Men det til trods formår en række dyr at leve her, og med held får du måske øje på vicunaer langs vejen. Turen når sit højeste punkt i ca. 4.800 meters højde. Her gøres stop, så du kan nyde udsigten og mærke den tynde luft. Turen fortsætter mod kløften, hvor du indlogeres på den rustikke Colca Lodge. Det er tydeligvis koldere her end i lavlandet. Men heldigvis ligger hotellet ved en termisk varm kilde, hvor du kan blive varmet op og få vasket rejsestøvet af.

Fra Colcas fascinerende dyb til Titicacas højder

Efter en tidlig morgenmad går turen til Cruz del Condor, hvor den mægtige kløft ligger for dine fødder. Kløften er dobbelt så dyb som Grand Canyon i USA, og der er 1.200 meter ned til floden fra udsigtspunktet. Dette er også et godt sted at kigge efter de enorme andeskondorer, der har det største vingefang af alle flyvende fugle. Ofte ses kondorerne svæver på de varme luftstrømme over kløften i de tidlige morgentimer, og det er ikke ualmindeligt, at de kommer ganske tæt på. Du besøger også et par af områdets små landsbyer og får en fornemmelse af livet på dette afsidesliggende sted. Fra Colca Canyon fortsætter turen med bus over højsletten til byen Puno på breden af Titicaca-søen. Dit hotel for natten ligger på byens centrale plads, så det er oplagt at strække benene med en lille gåtur rundt i byen.

Via fantastiske Colca Canyon til Titicaca

Tidligt om morgenen sejler du ud på Titicaca-søens dybblå vand med kurs mod øen Taquile. På vej besøges uros-indianernes flydende sivøer. Alt her er lavet af siv. Både, huse og sågar øerne selv, der kan flyttes, hvis der bliver behov for det. Landskaberne og kulturen er helt anderledes på Taquile, hvor aymara-folket lever et traditionelt liv. De taler næsten udelukkende deres eget sprog quechua, og holder det stærke fællesskab i hævd. Det er koldt året rundt her i 3.800 meters højde, så indianerne går klædt i farverige ulddragter, de selv fremstiller. Jorden bliver stadig dyrket på traditionel vis i flotte terrasserede landskaber, og øen fik først strøm i begyndelsen af 1990’erne. Ved ankomsten bliver du budt velkommen af repræsentanter for øens befolkning over en frokost, mens du hører om deres unikke kultur. Efter frokost bliver du indlogeret på et simpelt værelse i forbindelse med et af byens private hjem. Herefter er resten af dagen er fri til at møde de lokale og udforske de storslåede landskaber. Øen har ingen veje, kun stier, og i klart vejr er der en fantastisk udsigt over søen med Bolivias sneklædte bjerge i horisonten.

Nyd morgenen i fred og ro. Eksempelvis med en gåtur i det bløde morgenlys. Morgenmad sørger den lokale familie for, inden turen midt på formiddagen går til øens eneste lille by. Frokosten nydes også på Taquile, inden det er tid at gå ned mod den ventede båd. Turen går ned ad en trappe med omkring 500 trin. Det er en krævende tur, men udsigterne over søen er det hele værd. Vel nede ved båden sættes kursen tilbage mod Puno, mens lyset bliver blødere, og solen forsvinder bag bjergene. I Puno indlogeres du igen på dit hotel, og efter en nat på Taquelle synes Puno pludselig at være en ægte storby.

I dag begiver du dig ud på en fantastisk togrejse over højsletten mod Cuzco. Turen er blandt verdens højeste togstrækninger, og udsigterne langs ruten er en smuk blanding af fjerne snedækkede bjergtoppe, lamaer og indianere, som falbyder deres varer på de små stationer undervejs. Toget i sig selv er også en oplevelse. Komforten er høj, og stilen om bord fanger på bedste vis 1920’ernes store togrejser. Store vinduer sikrer perfekt udsyn, og vil du endnu tættere på naturen, er det muligt at nyde udsigten fra en udendørs terrasse bagerst i toget. Undervejs serveres en tre-retters gourmetfrokost, mens toget støt og roligt triller gennem de storslåede landskaber. Senere gøres stop ved La Raya-passet i 4.350 meters højde, hvorfra du har en flot udsigt mod bjergene og Vilcanota-gletsjeren. Tilbage på toget fortsætter rejsen, mens der serveres eftermiddagskaffe i de stilfulde omgivelser. Efter omkring 10 timers rejse ankommer toget til Cuzco, hvor du indlogeres på Rumi Punku; et charmerende hotel i traditionel kolonistil.

Cuzco er bygget på fundamenterne af inkaernes gamle hovedstad i 3.310 meters højde. Sammen med en lokal guide får du en god introduktion til byens spændende og turbulente historie. Første stop er ruinerne af inkafæstningen Sacsayhuamán, der ligger med en flot udsigt over byen i højdedragene over Cuzco. Borgen var en af inkaernes vigtigste fæstningsværker, og trods de største sten formodes at veje over 100 tons, er de sammenføjet med millimeters nøjagtighed. Herfra fortsættes via inka-ruinen Qenqo til de gamle inka-bade ved Tambomachay.

Tilbage i Cuzco besøges resterne af inkaernes vigtigste tempel. I sin storhedstid var væggene her dækket af 700 guldplader på hver to kilo. Det kunne spanierne ikke stå for, og i dag er kun de rå stenmure tilbage. Men trods Cuzco i høj grad er en spansk by i dag, trives den indianske kultur stadig i Cuzcos gamle, brolagte gader. Langt de fleste indbyggere er af indiansk oprindelse, og her og der ses små markeder, hvor lokale i farvestrålende tøj faldbyder deres varer.

Spanierne efterlod sig mange fantastiske bygningsværker i Cuzco. Ikke mindst omkring den centrale plads Plaza de Armas, der prydes af den store katedral og smukke, spanske kolonitidsbygninger. Dette er et godt sted at fortsætte udforskningen på egen hånd. Enten ved at slentre på må og få gennem de gamle gader. Eller ved at nyde folkelivet fra en af pladsens mange hyggelige caféer.

Peru - Cuzco

Endnu et af rejsens absolutte højdepunkter venter i dag, når du stiger ombord på toget mod inkabyen Machu Picchu. Det er en flot tur, der fører dig dybt ind i Den Hellige Dal, der var inkaernes oprindelige hjemland. Efter cirka tre en halv times kørsel ankommer du til Aguas Calientes for foden af Machu Picchu-bjerget. Herfra fortsætter turen i bus ad en snoet bjergvej det sidste stykke til Machu Picchu, der ligger formidabelt på et lille plateau omgivet af høje bjerge og dybe kløfter. Her venter en spændende gåtur rundt mellem byens terrasser, paladser, templer, huse og palisader, mens din lokale guide fortæller om byens historie og Hiram Binghams opdagelse i 1911. Machu Picchu er stadig omgæret af megen mystik, og det bidrager kun til at gøre ruinbyen endnu mere spændende. Senere på dagen returneres til Aguas Calientes, hvor du tager afsked med guiden og indlogeres på dit hotel for natten.

Peru - Machu Picchu - Togrejsen

Det anbefales at stå tidligt op og besøge ruinerne i det tidlige morgengry, når Machu Picchu ligger badet i morgensolens gyldne skær. Du har god tid til at udforske ruinerne på egen hånd i dag eller måske tage en af de mange gåture i området. De nærliggende ruiner Inty Punku kan let nås fra Machu Picchu, eller tag turen op til tempelruinen Huayna Picchu, der ligger på toppen af de lille bjerg bag Machu Picchu. Det er en stejl tur, men udsigten ned over ruinbyen og de omkringliggende landskaber bliver ikke bedre. Bemærk at besøget ved Machu Picchu ikke er inkluderet i dag. Så hvis du ikke ønsker at returnere til ruinerne, kan dagen bruges i Aguas Calientes, der byder på markeder, butikker og varme kilder. Sidst på dagen fortsætter rejsen med tog til Ollantaytambo i Den Hellige Dal. Her indlogeres du på det charmerende hotel Sonesta Posadas del Inca Yucay for de kommende to nætter.

Peru - Machu Picchu

Dagens rundtur i inkaernes Hellige Dal starter ved ruinkomplekset Ollantaytambo. Der er lidt uenighed om, hvorvidt bygningerne var et tempel eller en fæstning. Sikkert er det dog, at byggeriet er et af de mest imponerende fra inkariget. De enorme stenblokke blev hentet hertil fra den modsatte side af dalen, og kanaler blev gravet, så vand kunne løbe til de gamle inkabade. Fra Ollantaytambo fortsættes til landsbyen Pisac, hvor der dagligt afholdes et farverigt marked.  Lokale bønder kommer vandrende til markedet fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Rødderne tilbage til inkariget er dybe her, og dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder. Der er også mulighed for at gå tur gennem ruinerne af den inkaby, der engang lå her. Ruinerne ligger flot på bjergskråningerne og inkluderer både boliger, templer, ceremonielle bade, gravkamre og et imponerende forsvarsanlæg.

Peru - Den Hellige Dal

Først på formiddagen står en chauffør klar til at køre dig tilbage til Cuzco, hvor du igen indlogeres på dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition i Cuzco, hvilket giver mulighed for at shoppe lidt og tage afsked med inkaernes gamle hovedstad.

Peru - Cuzco

Helt andre oplevelser venter forude, når du i dag flyver fra Cuzco til Amazonas på den anden side af Andesbjergene. Du modtages i Puerto Maldonados lufthavnen af en chauffør, der kører dig ned til floden Madre de Dios. Her ligger en motoriseret kano klar til at sejle dig op ad floden til dit hjem for de kommende to nætter; Inkaterra Hacienda Concepción. Det er en flot sejltur, og med held får du måske øje på nogle af de dyr og fugle, der holder til langs floden. Efter en halv times sejlads ligger kanoen til ved lodgen, der er blandt de absolut bedste junglelodges i Sydamerika. Både når det gælder komfort og naturoplevelsen.

Efter en lækker frokost tager en naturguide dig med ud på en gåtur i regnskoven omkring lodgen. Her får du en god introduktion til regnskovens økosystem og menneskets påvirkning af det. Chancerne for at opleve dyrelivet er størst langs floderne omkring solopgang og solnedgang, så sidst på eftermiddagen sejler du igen ud på floden på udkig efter dyrelivet. Du er tilbage på lodgen efter mørkets frembrud, hvor middagen serveres til lyden af junglenatten.

Dagens ekspedition starter med en gåtur til Sandoval-søen i Tambopata National Reserve. Her ligger en båd klar, og inden længe glider du hen over det blikstille vand på udkig efter kæmpeoddere, arapapegøjer og brøleaber. Med held får du også øje på kaimanerne, der lurer i vandskorpen, eller nogle af de mange andre dyr, der lever i junglen. Senere på dagen fører en kort sejltur dig fra lodgen til syv hængebroer, der forbinder trækronerne 30 meter over jorden. Rigtig meget liv i en regnskov foregår i trækronerne, så dette er en sjælden mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, man sjældent ser fra jorden. Det kunne være tukaner, egernaber eller måske et dovendyr, der langsomt bevæger sig mellem grenene på udkig efter friske blade. Dagen fuldendes med en spændende natsafari efter mørkets frembrud. Natdyrene er fremme nu, og regnskovens lyde synes mere intense i mørket.

Nyd den sidste morgen i junglen, inden turen går tilbage til Puerto Maldonado. Her besøger du et center for sommerfugle, hvor du kan komme helt tæt på de farvestrålende dyr. Når tid er, bliver du kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Lima står klar. I Lima skifter du fly og fortsætter til Europa.

Efter et flyskifte fortsætter du til Danmark.

Bemærk at det kun er muligt at medbringe en lille taske ombord på toget fra Cuzco til Machu Picchu. Resten af bagagen kan trygt efterlades på hotellet. Ligeledes anbefales det at efterlade størstedelen af bagagen hos Inkaterra i Puerto Maldonado, inden turen går med båd ud til lodgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 41.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 23 aug 2019
ved 2 voksne
fra 42.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 41.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 dec 2019 - 31 dec 2019
ved 2 voksne
fra 42.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 •  Flyrejse fra Danmark til Lima t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Alle transfers ml. lufthavne/stationer og hotel på privat basis
 • 2 nætter på Antigua Miraflores i Lima inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Lima med privat engelsktalende guide
 • Busrejse fra Lima til Paracas
 • 1 nat på La Hacienda Bahia Paracas inkl. morgenmad
 • Udflugt til Paracas National Reserve
 • Sejltur til Ballestas Islands
 • Busrejse fra Paracas til Nazca
 • 1 nat på Casa Andina i Nazca inkl. morgenmad
 • Flyvning over Nazca-linierne ekskl. lufthavnsskat (USD 10)
 •  Busrejse fra Nazca til Arequipa inkl. let aftensmad
 • 3 nætter på La Hosteria i Arequipa inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Arequipa med privat engelsktalende guide
 • Transport fra Arequipa til Colca Canyon
 • 1 nat på Colca Lodge inkl. morgen- og aftensmad
 • Udflugt til Cruz del Condor med engelsktalende guide
 • Busrejse fra Chivay til Puno
 • 1 nat på Hacienda Plaza de Armas i Puno inkl. morgenmad
 • 2 dage/1 nats homestay på Taquile Island inkl. aktiviteter og helpension
 • 1 nat på Hacienda Plaza de Armas i Puno inkl. morgenmad
 • Togrejse med Andean Explorer fra Puno til Cusco inkl. frokost og afternoon tea
 • 2 nætter på Rumi Punku i Cusco inkl. morgenmad
 • Byrundtur i Cusco med privat engelsktalende guide
 • Togrejse fra Cusco til Aguas Calientes
 • Busbillet fra Aguas Calientes til Machu Picchu
 • Sightseeing ved Machu Picchu med privat engelsktalende guide
 • 1 nat på El Mapi by Inkaterra i Aguas Calientes inkl. morgen- og aftensmad
 • Entré til Machu Picchu til besøg nr. 2 på egen hånd
 • Togrejse med Expedition Train fra Aguas Calientes til Ollantaytambo
 • 2 nætter på Sonestas Posadas del Inca Yucay i den hellige dal inkl. morgenmad
 • Sightseeing i den hellige dal med privat engelsktalende guide
 • Privat transport fra den hellige dal til Cusco
 • 1 nat på Rumi Punku i Cusco inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Cusco til Puerto Maldonado
 • 3 dages/ 2 nætters ophold på Hacienda Concepcion i Amazonas inkl. aktiviteter og helpension ifølge program
 • Flyrejse fra Puerto Maldonado til Lima
 •  Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 •  Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Peru

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Peru

Vi kender de skønneste steder i Peru og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel