Oplev Paracas med MarcoPolo

Paracas er en halvø bestående af et ørkenområde og et naturreservat, der omfatter Ballestas-øerne. Paracas betyder “regn af sand” på quechua-indianernes sprog, og stedet har fået navnet på grund af Paracas-vindene, der ofte skaber voldsomme sandstorme, der kan vare flere dage.

I Paracas nationalpark vil I opleve enestående smukke landskaber og rester af paracaskulturen, en indianerkultur, der tidsmæssigt eksisterede før inkakulturen. Paracaskulturen producerede ekstremt fintvævede tekstiler, som mumierne blev viklet ind i.

Det mest kendte vidnesbyrd om paracaskulturen er imidlertid nok La Candelabra, der forestiller en enorm tre-armet lysestage skrabet ind i jorden op ad bjergsiderne.
Ballestas-øerne, som også kaldes “Mini-Galápagos” på grund af sit rige dyreliv, er bestemt et besøg værd. Ballestas betyder på spansk bue, flitsbue eller armbrøst, og området siges at have fået sit navn efter de mange grotter med buede indgange, som findes på øerne. Turister må ikke gå i land på øerne, da man ikke vil forstyrre det rige dyreliv, men de kan opleves fra søsiden.

På en sejltur blandt øerne vil I komme tæt på store kolonier af søløver, og med lidt held vil I også se delfiner og humboldt-pingviner, hajer, spækhuggere, havskildpadder og rokker. Inde på land er der store leguaner samt titusinder af fugle.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Paracas og Nazca-linjerne med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Paracas og Nazca-linjerne. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Paracas og Nazca-linjerne.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel