Oplev Lima med MarcoPolo

Lima er Perus hovedstad og kaldes Kongernes by. Byen er især kendt for sin enestående kolonistils-arkitektur, der ligger til grund for optagelsen på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv.

Plaza Mayor, som tidligere hed Plaza de Armas, er stedet, hvor den spanske kolonis magt var koncentreret gennem århundreder, og den er stadig en af byens mest livlige og smukke pladser. Omkring denne plads ligger også præsidentpaladset samt katedralen, hvor Francisco Pizarro, den spanske erobrer, er begravet.

Perlen blandt Limas gamle kirker er dog San Francisco klosteret, der er blevet repareret med kærlig hånd efter hvert eneste jordskælv gennem de seneste 400 år. Klosteret indeholder mosaikfliser fra Sevilla og nogle fine freskomalerier, der blev opdaget, da et jordskælv ødelagde dele af ydermuren. Samlingen af religiøs kunst er spændende, men det mest fascinerende er dog katakomberne, der blev anvendt som Limas begravelsesplads i kolonitiden. Her ligger tusindvis af skeletter til frit skue.

Den moderne del af Limas centrum finder man omkring Plaza San Martin. En statue af San Martin pryder midten af pladsen, der er omgivet af fransk-inspirerede bygninger. Dette er Perus finansielle centrum med banker, flyselskaber og lignende. I Miraflores og San Isidro findes de nyeste og rigeste dele af byen, som er fyldt med gode restauranter og butikker. Miraflores er et godt sted at bo i Lima, da området har gode faciliteter og stadig ikke er længere end en taxitur fra det gamle centrum.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Lima

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. Vores Sydamerika-eksperter udvælger kun de hoteller, der giver dig den helt perfekte kombination af stemning, komfort og sjæl.

Snak Lima med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Lima. Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Lima.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel