Oplev Iquitos med MarcoPolo

Iquitos ligger i det nordlige Peru ved Amazonfloden, og er den største by i den peruvianske regnskov. I kan ikke køre til Iquitos, men kan kun besøge byen med fly eller båd.

Tidligere var Iquitos en velhavende by på grund af forekomsten af gummi i området, men siden 1960’erne har oliefund og turisme været den vigtigste indtægtskilde.

Iquitos er i dag en afsides unik perle, men der kommer ikke mange turister til denne hyggelige by, selvom den byder på gode hoteller og restauranter. Folk kommer oftest til disse egne på deres vej til eller fra Columbia eller Brasilien eller for at udforske Amazonjunglen.

Det flydende marked i Belén er en sjov oplevelse. Indianere fra regnskoven kommer til markedet for at sælge heksedoktorernes cremer, anakondaknogler og farvestrålende tekstiler.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Iquitos med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel