Oplev Den Hellige Dal (Sacred Valley) med MarcoPolo

På den modsatte side af Cuzco dalen, knapt 15 km i fugleflugt fra Cuzco by, træder I ind i Den Hellige Dal (Sacred Valley). Dalens rigtige navn er Río Urubamba, opkaldt efter floden der strømmer på tværs af dalen og vander dens frodige jord. Med en lavere beliggenhed er klimaet her mildere, og betingelserne for landbrug er bedre end i Cuzco-dalen. Således har dalen i århundrede fungeret som Cuzcos kornkammer, hvor majs og grøntsager dyrkes på dalbundens frugtbare agerland. Ser man op ad bjergsiderne, mødes blikket af et forunderligt system af terrassemarker, der sirligt følger bjergenes duvende former.

Spredt rundt i Den Hellige Dal ligger ruiner af inkaernes gamle bygningsværker. Ved det spændende ruinkompleks Ollantaytambo har I mulighed for at opleve en interessant kultur og levevis samt et af de smukkeste landskaber i verden. Det er en lille by med ruiner af det, der engang var et af inkaernes største templer, men som spanierne altid kaldte et fæstningsværk. Her og der kan I stadig se vandet risle gennem kanalerne til de gamle inkabade.

I landsbyen Pisac, afholdes der hele ugen et farverigt indianermarked, der dog er størst om søndagen. Her vandrer de indianske bønder til fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder, som dog I dag også har et element af turisme over sig, så det er muligt at få købt lidt souvenirs. Husk at priserne ofte er til forhandling, så I kan roligt kaste jer ud i kunsten at prutte om priserne.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Den Hellige Dal (Sacred Valley) med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Den Hellige Dal (Sacred Valley). Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Den Hellige Dal (Sacred Valley).

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel