Rejser til Cuzco: Inkarigets hjerte og kolonitidscharme

Cuzco betyder “Verdens navle” på det lokale sprog quechua, og denne stolte gamle by i 3.326 meters højde var hjertet af Inkariget. Den dag i dag kan I stadig se levn fra den rige inkakultur i og omkring byen, men ved første øjekast er det umiddelbart den spanske arv, der møder jer.

Rundt om den centrale plads, Plaza de Armas, med den storslåede katedral ligger spanske kolonistilsbygninger med skyggefulde arkader og smukke balkoner i træ. Mange af disse huser små restauranter, butikker og caféer. Bevæger I jer væk fra pladsen og ind i de charmerende brolagte gader, vil I finde små markeder, hvor indianere fra landsbyerne i området kommer for at handle med hinanden. Oftest er de iklædt farverige dragter og de karakteristiske bowlerhatte. Mange anser Cuzco som en af Sydamerikas smukkeste og mest spændende byer.

Kigger man godt efter, vil man ofte opleve smukke spanske barokkirker og små pladser side om side med gammelt inka-murværk. Besøg for eksempel Santo Domingo-kirken, som blev bygget ovenpå Cuzcos mest betydningsfulde inka-tempel; Coricancha.
Cuzco rummer desuden adskillige glimrende museer, der kaster lys over både byens historie og Inkariget som helhed.

I bakkerne over Cuzco ligger det storslåede bygningsværk Sacsayhuaman samt offerpladsen Quenko og vandtemplet Tambo Machay. Der er flere bakker i Cuzco, og det er værd at prøve at komme op og se den spanske bymidte med sine røde tegltage ovenfra. Landsbybesøg og andre aktiviteter kan arrangeres i landskaberne omkring Cuzco, deriblandt naturligvis besøg ved Machu Picchu.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Cuzco rejse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Udvalgte hoteller i Cuzco

Snak Cuzco med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel