Oplev Chiclayo med MarcoPolo

Chiclayo er hovedstaden i Lambayeque regionen, som ligger på den nordlige kystslette af Peru. Chiclayo blev grundlagt i 1560 af en spansk præst. Indtil det 19. århundrede, var Chiclayo en lille by i forhold til den nærliggende by Lambayeque. Siden da er byen vokset og er i dag en stor moderne metropol og Perus fjerdestørste by.

Klimaet i Chiclayo er solrigt og varmt, men med en dejlig frisk havbrise. Her er imponerende bjerge og smukke strande med store bølger, hvilket gør stedet populært hos surfere. Byen er desuden kendt for sin smukke koloniale arkitektur, lækre seafood-specialiteter og naturmedicin. Men det er det omkringliggende områdes imponerende arkæologiske steder og ruiner, som tiltrækker flest turister til stedet.

I byen Sipán, som ligger 30 km øst for Chiclayo, finder I Royal Tombs of Sipán Museum. Museets bygninger, hvis arkitektur er inspireret i den klassiske Mochearkitektur, er en oplevelse i sig selv. Museet rummer skatte fra den berømte udgravning ved Sipán, hvor man i 1987 gjorde et bemærkelsesværdigt fund. I en 15 m dyb grav fandt man de jordiske rester af en fyrste, som blev begravet med en vidunderlig guldmaske og enorme skatte af guld, sølv og ædelstene. Sammen med ham var ligeledes begravet en kriger, tre unge kvinder, tre tjenere, et barn, en hund og to lamaer. Dette fund har kastet nyt lys over Mochekulturen.

Har du mod på mere eventyr, kan du fra Chiclayo rejse ind i landet til og udforske et spektakulært naturområde rigt på levn fra fortidens civilisationer. Nyd udsigten fra poolen over Gocta-vandfaldet, der er et af verdens højeste vandfald. Du kan også finde den indre Indiana Jones frem og besøge fantastiske begravelsesstatuer, mystiske klippegrave og velbevarede mumier i Karajia, Revash og Leymebamba – samt ikke mindst den mægtige bjergfæstning Kuelap, der med rette anses som Perus ukendte Machu Picchu.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Chiclayo med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Chiclayo. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Chiclayo.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel