Oplev Chiclayo med MarcoPolo

Chiclayo er hovedstaden i Lambayeque regionen, som ligger på den nordlige kystslette af Peru. Chiclayo blev grundlagt i 1560 af en spansk præst. Indtil det 19. århundrede, var Chiclayo en lille by i forhold til den nærliggende by Lambayeque. Siden da er byen vokset og er i dag en stor moderne metropol og Perus fjerdestørste by.

Klimaet i Chiclayo er solrigt og varmt, men med en dejlig frisk havbrise. Her er imponerende bjerge og smukke strande med store bølger, hvilket gør stedet populært hos surfere. Byen er desuden kendt for sin smukke koloniale arkitektur, lækre seafood-specialiteter og naturmedicin. Men det er det omkringliggende områdes imponerende arkæologiske steder og ruiner, som tiltrækker flest turister til stedet.

I byen Sipán, som ligger 30 km øst for Chiclayo, finder I Royal Tombs of Sipán Museum. Museets bygninger, hvis arkitektur er inspireret i den klassiske Mochearkitektur, er en oplevelse i sig selv. Museet rummer skatte fra den berømte udgravning ved Sipán, hvor man i 1987 gjorde et bemærkelsesværdigt fund. I en 15 m dyb grav fandt man de jordiske rester af en fyrste, som blev begravet med en vidunderlig guldmaske og enorme skatte af guld, sølv og ædelstene. Sammen med ham var ligeledes begravet en kriger, tre unge kvinder, tre tjenere, et barn, en hund og to lamaer. Dette fund har kastet nyt lys over Mochekulturen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Chiclayo

Snak Chiclayo med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel