Oplev Arequipa med MarcoPolo

Arequipa er en af Perus mest idylliske byer. Beliggenheden på en slette i 2.325 meters højde for foden af den perfekt kegleformede og 5.822 meter høje vulkan El Misti er enestående. Spanierne grundlagde byen i 1540 og byggede en smuk by med storslåede huse og pladser i den typiske kolonistil. Som byggemateriale brugte man hvide vulkanske sten, hvilket har givet byen navnet Den hvide by.

I dag rummer arkaderne og balkonerne omkring den centrale Plaza de Armas mange små caféer, som er et oplagt sted at sætte sig med en kølig drink eller en kop kaffe og nyde livet i byen.

I den nordlige ende af pladsen fuldender den storslåede katedral på smukkeste vis de graciøse koloniale omgivelser. Bag katedralen, en kort gåtur fra pladsen, ligger Arequipas måske største attraktion; det enorme og stadig delvist aktive kloster Santa Catalina. Klosteret minder mest af alt om en hel lille by bag høje beskyttede mure, og det er en meget stemningsfuld oplevelse at gå på opdagelse i klostret på egen hånd. For at få klosterets farverige historie og alle de små detaljer med, kan I få en guidet rundtur af en af stedets sprogkyndige guider.

Arequipa byder desuden på adskillige gode museer. Deriblandt Museo Santuarios Andinos, hvor blandt andet isprinsessen Juanita holder til. Denne unge inka-pige blev ofret til guderne på toppen af Ampato-bjerget for mere end 500 år siden. Hendes krop frøs til is og blev bevaret for eftertiden.

Arequipa er desuden et godt udgangspunkt for udforskning af det omkringliggende område. Deriblandt El Misti og Colca Canyon.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Arequipa med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Arequipa. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Arequipa.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel