Peru, Ecuador og Galapagos

Denne store rundrejse i Peru og Ecuador byder på en række af de bedste oplevelser i Sydamerika. I Peru udforsker du Limas kolonitidsbygninger og den gamle inka-hovedstad Cuzco i Perus højland. Herfra fortsætter du med tog dybere ind mellem Andesbjergene til den spektakulære ruinby Machu Picchu, der ligger på en klippehylde mellem lodrette dale og spidse bjergtinder. Der bliver også rig mulighed for at shoppe på farverige indianermarkeder i inkaernes hellige dal, inden turen fortsætter med fly til Ecuador.

Først besøger du bjergbyen Otavalo, hvor indianere fra nær og fjern mødes for at handle på et af Sydamerikas mest farverige markeder. Stemningen fuldendes med overnatninger på en stilfuld hacienda fyldt med nostalgi og romantik. Flere store oplevelser venter i Ecuadors hovedstad Quito, hvis gamle brolagte gader flankeres af smukke bygninger og kirker fra den spanske kolonitid.

Rejsen fuldendes med et 6-dages krydstogt blandt Galapagos-øernes fantastiske dyreliv. Krydstogtet foregår ombord på en lille førsteklasses yacht med plads til blot 16 gæster, hvilket sikrer en langt bedre naturoplevelse end på større skibe. Dyrelivet på Galapagos-øerne er naturligvis i verdensklasse. Men også landskaberne er enestående, og det er spændende at se den store forskel i både flora og fauna fra ø til ø.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra skibet ved Galapagos

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Lima, hvor du ankommer samme aften på grund af tidsforskellen. Her står en chauffør klar til at køre dig til det charmerende Hotel Antigua Miraflores, der er bygget op omkring en herskabsvilla fra 1923 i bydelen Miraflores. Nyd eventuelt en drink i hotellets lounge efter en lang rejsedag. Eller stræk benene med en gåtur i nærområdet. Fra hotellet kan du spadsere ned til centrum, havnefronten eller den hyggelige park, som hotellet har taget navn efter. Miraflores er et livligt område fyldt med butikker, caféer og gadeliv. Dette er også et godt sted at prøve Perus lokale køkken, der i disse år går sin sejrsgang verden over. Det i en sådan grad, at Peru jævnligt bliver udnævnt som verdens hotteste destination for madelskere.

Peru - Belmond Miraflores Park

I dag oplever du Perus hovedstad på en sjov og anderledes måde. En guidet cykeltur fører dig fra Miraflores til bydelene Barranca og Chorrillos, der især er kendt for sine kunstområder og boheme-stil. På turen er der rig mulighed for at gøre holdt flere steder og nyde en fantastisk udsigt. Du kommer blandt andet forbi den gamle træbro, Bridge of Sighs, og du oplever stemningen langs promenaden Miraflora Boardwalk. Frokosten står på helt frisk ceviche, Perus nationalret, på en restaurant med smuk havudsigt. Cykelturen tager cirka 4 timer, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde Lima på egen hånd.

Peru - Lima

En flyvetur fører dig fra Lima til den gamle inka-hovedstad Cuzco, hvor du bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på Hotel Rumi Punku i hjertet af byen. Hotellet er en spændende fusionen af tre forskellige tidsperioder. Væggene og indgangspartiet har tydelige rødder tilbage til inka-stilen, mens resten af hotellet er domineret af den hyggelige spanske kolonistil, der blander sig med nutidens moderne fornødenheder.
Du får en introduktion til inkaernes gamle hovedstad allerede denne eftermiddag på en guidet byrundtur. I dag fungerer ruinerne af den gamle inka-by først og fremmest som fundament for de bygninger, spanierne opførte efter Cuzcos fald i 1533. Men kigger du godt efter, kan du stadig se levn fra inka-riget i de gamle brolagte gader. På turen besøger du for eksempel den hellige Sacsauhuaman-fæstning, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Cuzco. Fæstningen i sig selv er også et imponerende syn, og her oplever du til fulde inkaernes evne til at sammenføje enorme kampesten med millimeters præcision. Fra Sacsayhuaman går turen videre til det historiske centrum. Her besøger du blandt andet Plaza de Armas, hvor den spanske kolonis magt var koncentreret gennem århundreder. Pladsen foran den mægtige katedral er en af landets smukkeste, og her er der altid masser af liv.

Peru - Cuzco

Om morgenen går turen dybere ind i mellem bjergene til Den Hellige Dal. Dette er inkarigets oprindelige hjemland, og selv i dag har kulturen dybe rødder tilbage til den gamle civilisation. Første stop er markedsbyen Pisac, hvor folk strømmer til fra de omkringliggende landsbyer for at handle og få sig en sludder med venner og bekendte. Markedet er altid en farverig affære, og det er et godt sted at finde lokalt kunsthåndværk såsom tæpper og keramik. Det er også et godt sted at finde en lokal restaurant at spise frokost på. I tidligere tider fungerede Pisac som inkaernes spisekammer, og levn fra dyrkningsterrasser, fæstninger, templer og gravkamre kan stadig ses rundt om i byen. Om eftermiddagen fortsætter turen mod Ollantaytambo, der i sin tid udgjorde et af inkarigets største fæstningsværker. I fredstider blev bygningerne sandsynligvis brugt som overnatningssted for delegationer på rejse gennem dalen. Fra Ollantaytambo går turen tilbage mod Cuzco.

Peru - Den Hellige Dal

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter. Du bliver hentet tidligt om morgenen og kørt til togstationen. Forude venter en fantastisk togrejse langs Urubamba-floden, der snor sig ind og ud mellem bjergene. Efter ca. tre en halv time når du Aguas Calientes, der er en farverig handelsby og stoppested for besøgende ved Machu Picchu. Byen byder på et væld af restauranter, butikker og boder, så her er alle muligheder for at gøre nogle gode køb, inden turen fortsætter i bus ad en zig-zag-vej det sidste stykke op til ruinen.

Alene navnet Machu Picchu klinger af eventyr og mystik, og virkeligheden overgår alle fantasier. Ruinerne af den gamle inka-by ligger skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg. Rundt om byen hæver dramatiske bjergtoppe sig mod himlen, og dybt nede i dalene under dig kan du skimte Urubamba-flodens snoede løb.
Machu Picchu blev genopdaget af den amerikanske historiker Hiram Bingham i 1911, efter at den i århundreder havde ligget skjult af junglen. Nu er junglen blevet ryddet, og de gamle templer ligger atter badet i det stærke sollys. Det diskuteres stadig, hvad byen i sin tid har været brugt til. Var den et landsted for inka-herskerne, eller havde den en mere religiøs betydning? Sikkert er det i hvert fald, at spanierne aldrig fandt Machu Picchu, og det bidrager kun yderligere til byens særlige mystik. Du har god tid til at nyde dette fantastiske sted, inden turen går tilbage til hotellet i Cuzco sidst på dagen.

Dagen i dag står i gastronomiens tegn. Første stop er San Peter-markedet, der er Cuzcos største og mest farverige marked. Her bliver du introduceret for en masse lokale produkter og ingredienser, der indgår i de smagefulde lokale retter. Efter besøget på markedet, er det tid til selv at prøve kræfter med det peruvianske køkken i samarbejde med en professionel kok. Du lærer blandt andet at lave retter som ceviche og quinoa-tamales, der skylles ned på lokal vis med Perus nationaldrink; pisco sour. Peru har også et meget spændende og eksotisk frugtudvalg, og alt efter sæson er der mulighed for at smage specialiteter som lucuma, ananaskirsebær og cherimoya. Din sidste eftermiddag og aften i Cuzco er fri til at nyde byen på egen hånd. Eksempelvis over en god middag på en af Cuzcos utallige hyggelige caféer og restauranter.

Efter morgenmaden er det tid at køre mod lufthavnen, hvorfra du flyver til Quito i Ecuador. Her bliver du budt velkommen af en chauffør i lufthavnen, der kører dig mod bjergbyen Otavalo nord for Quito. Det er en smuk køretur på et par timer gennem vilde bjerglandskaber og små landsbyer, der giver de første indtryk af dette naturskønne land. Nær Otavalo indlogeres du på den charmerende Hacienda Pinsaqui, der ligger i grønne omgivelser i hjertet af Ecuadors sø-distrikt. Haciendaen blev bygget i 1790 som tekstilværksted, og på sit højeste arbejde mere end 1.000 vævere på stedet. I dag fungerer haciendaen som hotel og restaurant. Men de gamle bygninger har bevaret deres karakter fra kolonitiden, og stedet summer af historie og romance. Du har to nætter på haciendaen, så der er god tid til at nyde de skønne omgivelser.

Otavalo og det omkringliggende område har rigtig meget at byde på, og med en privatchauffør til rådighed hele dagen, kan programmet tilpasses dine ønsker. Det er dog værd at starte morgenen i selve Otavalo, der er en mindre by beboet af efterkommere af spanske erobrere og mestizer. Men hver dag vrimler folk iført flotte ponchoer og de karakteristiske små bowlerhatte til byen fra områdets mange indianerlandsbyer. De kommer for at handle på det store marked, der på de travleste dage uden tvivl er blandt Sydamerikas mest farverige markeder. Her kan man købe, sælge og bytte alt fra landbrugsprodukter og levende dyr til køkkenudstyr, tøj og kunsthåndværk. Området er især kendt for sin væve- og strikkekunst, der har rødder tilbage til 1550’erne, hvor spanierne tvang de lokale beboere til at væve. Dette er de blevet ved med siden, og i dag er tekstiler fra Otavalo i høj kurs. Så her er alle muligheder for at gøre en god handel. Men husk at prutte lidt om prisen. Selv hvis du ikke har planer om at købe noget, er markedet en stor oplevelse. Handlen går altid livligt, mens indianerne får sig en god sludder med venner og bekendte.

Du er velkommen til at bruge hele dagen på markedet, hvis du ønsker det. Men det er også værd at besøge et par af områdets andre seværdigheder. Det kunne være landsbyerne Cotacachi og San Antonio de Ibarra, hvor fantastiske produkter i læder og træ fremtrylles på små, lokale værksteder. Naturelskere bør ikke gå glip af Cuicocha-søen, der ligger dramatisk i bunden af et vulkankrater. To små øer stikker op af det dybblå vand, og fra kraterkanten er der en storslået udsigt mod vulkanerne Imbabura og Cotacachi. Flere vandrestier fører rundt i området, og det er muligt at sejle en tur på søen. Også vandfaldet Peguche er et besøg værd. Tidligere blev det 18 meter høje vandfald brugt til ceremonielle bade under religiøse ritualer. Andre spændende muligheder er roseplantagen ved Molino San Juan eller Condor Park, hvor tilskadekomne ørne, ugler, høge og til tider kondorer hjælpes tilbage til naturen. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig.

Ecuador - Otavalo - Tekstiler

Efter en hyggelig morgenmad på haciendaen går turen tilbage gennem bjergene mod Quito, hvor du indlogeres på et centralt beliggende hotel i hjertet af storbyen. Resten af dagen fri til at udforske Ecuadors pulserende hovedstad, der ligger smukt i 2.850 m højde omgivet af Andesbjergene. Et godt sted at starte udforskningen er Quitos gamle bydel. Her flankeres smalle brostensbelagte gader af huse og kirker fra den spanske kolonitid, og på de store åbne pladser vidner storslåede katedraler og overdådige palæer om byens rige spanske fortid. Her og der passerer du markeder med indianere i farverige dragter, og i sidegaderne ligger hyggelige små torve og lokale butikker. Den gamle bydel er så velbevaret, at hele bydelen er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste. Foretrækker du at opleve en mere moderne side af Quito, byder midtbyen naturligvis også på områder med moderne butikker og restauranter.

Ecuador - Quito - Panecillo

Fra Quito fortsætter rejsen 1.000 km ud over Stillehavet til Galapagos-øerne; en fjern og mystisk verden omgivet af kolde havstrømme ved ækvator. Netop den isolerede beliggenhed kombineret med nærrigsrigt vand fra Antarktis og stærke vulkanske kræfter har skabt grobund for det helt fantastiske plante- og dyreliv, der gør Galapagos-øerne så unikke.

Vel fremme stiger du ombord på den ventende yacht, og inden længe kastes fortøjningerne, og du begiver dig ud på et uforglemmeligt eventyr. Med plads til blot 16 passagerer, kan Galapagos Odyssey tilbyde en langt mere intim naturoplevelse end de større skibe. Komfortniveauet ombord er højt, og den 10 mand store besætning sørger for service i verdensklasse. Kahytterne har naturligvis eget badeværelse, air condition og minibar samt vinduer, så du kan nyde de smukke landskaber. Soldækket er delt op i to områder, hvoraf det ene er overdækket. Her finder du også jacuzzi, stole og borde samt solsenge, hvor du kan slappe af på sejlturene fra ø til ø. På hoveddækket er der indrettet spisesal, salon, et lille bibliotek med computere, tv samt bar. Snorkleudstyr op kajakker er tilgængelige ombord, og våddragt kan lejes mod et lille gebyr pr. dag.

De næste seks dage vil være fyldte med fantastiske naturoplevelser. Du går i land ved afsidesliggende strande, hvor søløver leger i havet, og havleguaner daser i solen. Andre steder mødes du af frodige dale og forrevne vulkanske landskaber, der vidner om øernes voldsomme geologiske fortid. Forsigtigt kan du vandre, snorkle og dykke blandt nogle af jordens mest spændende skabninger, der har tilpasset sig livet på netop deres Galapagos-ø. Her er skarver, der har mistet evnen til at flyve, leguaner, der græsser under vandet, og kæmpelandskildpadder, der langsomt bevæger sig rundt på udkig efter noget at spise. Andre steder yngler suler på klipperne, mens pelikaner i lav højde suser hen over den dybblå himmel. Under havets overflade venter en lige så fascinerende verden med farvestrålende fisk og legesyge søløver på at blive udforsket. Sågar pingviner kan opleves i disse farvande trods beliggenheden ved Ækvator. Fælles for dem alle er, at dyrene på Galapagos-øerne er ualmindeligt tillidsfulde, og ofte er det muligt at komme forbavsende tæt på.

Ecuador - Galapagos - Bartolome Island

Denne morgen ligger du igen til ved hovedøen, hvorfra du flyver tilbage til Quito. Vel fremme indlogeres du atter på dit hotel i hjertet af byen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde Quitos hyggelige gamle bydel. Det kan i høj grad anbefales at besøge San Francisco-katedralen samt kirken La Compañia, som det tog jesuitterne 163 år at opføre. Udefra ser kirken måske ikke ud af så meget. Men når du træder indenfor i kirkerummet, forstår du hvorfor. Hele det overdådige kirkerum er dekoreret med udskæringer og ornamenteringer dækket med adskillige tons bladguld. En anden mulighed er at besøge Ækvator, hvor du kan vandre fra den nordlige halvkugle til den sydlige med et enkelt skridt.

Ecuador - Quito - San Francisco katedralen

Nyd den sidste dag i Quito, inden hjemrejsen begynder. Alt efter flyvetiden har du måske mulighed for at besøge det spændende antropologiske museum Banco Central. I stueetagen får du et godt indblik i Ecuadors historie før spaniernes ankomst, mens de øvrige etager omhandler koloni- og nutiden. Hvis det er overskyet, kan en tur til udkigspunktet Panecillo også anbefales. Er det derimod skyfrit, er det helt fantastisk at tage kabelbanen til toppen af Pichincha-vulkanen, som ligger langs med Quito. Her kommer du op i over 4.000 m højde og har en flot udsigt over området og de omkringliggende vulkaner. Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt mod lufthavnen, hvor flyet mod Europa står klar.

Ecuador - Quito - Den gamle bydel

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Ønsker du at ændre turens indhold eller forlænge et ophold, er dette naturligvis muligt. Venligst kontakt os for yderligere oplysninger og priser.

Galapagos Odyssey – en 1. klasses yacht
Galapagos Odyssey er yderste komfortabelt indrettet og tilbyder 1. klasses kvalitet og service. Yachten har plads til blot 16 passagerer, hvilket sikrer en meget personlig stemning ombord og en langt mere intim naturoplevelse end på større skibe. Kahytterne har vinduer, så du virkelig kan nyde de smukke landskaber, privat badeværelse, air condition og minibar. Soldækket er delvist overdækket og indbyder til afslapning med jacuzzi, stole og borde samt solsenge. På hoveddækket er der indrettet spisesal, salon, bar og et lille bibliotek med computere. Der er mulighed for at låne snorkleudstyr og kajakker ombord, og våddragter kan lejes mod et lille gebyr pr. dag. Oplevelsen fuldendes af den 10 mand store besætning samt en engelsktalende naturguide, der vil gøre alt for, at du får den bedst mulige oplevelse ved Galapagos.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 59.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 21 aug 2019
ved 2 voksne
fra 60.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
22 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 59.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Lima og retur fra Quito
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Lima Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på Antigua Miraflores i Lima inkl. morgenmad
 • Cykeltur i Lima inkl. ceviche, vand og snack
 • Flyrejse fra Lima til Cuzco
 • Privat transport fra Cuzco lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Rumi Punku i Cuzco inkl. morgenmad
 • Privat udflugt til Sacsayhuaman samt byrundtur i Cuzco
 • Privat udflugt til Den hellige dal
 • Togillet på første klasse med Vistadome fra Poroy til Aguas Calientes t/r
 • Besøg ved Machu Picchu
 • Peruviansk kokkekursus inkl. besøg ved San Peter Markedet i Cuzco
 • Flyrejse fra Cuzco til Quito
 • Privat transport fra Quito lufthavn til Otavalo
 • 2 nætter på Hacienda Pinsaqui i Otavalo inkl. morgenmad
 • Privat sightseeing ved Otavala
 • Privat transport fra Otavalo til Quito
 • 1 nat på Hotel Patio Andaluz i Quito inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Quito til Quito Lufthavn
 • Flyrejse fra Quito til Galapagos
 • 6 dage/5 nætter Galapagos Cruise Odyssey inkl. alle måltider samt aktiviteter ifølge program
 • Flyrejse fra Galapagos til Quito
 • Privat transport fra Quito Lufthavn til hotel t/r
 • 1 nat på Hotel Patio Andaluz i Quito inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygdsoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Parkskat på Galapagos USD 120
 • Indrejseafgift til Galapagos USD 20

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Ecuador

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Ecuador

Vi kender de skønneste steder i Ecuador og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel