Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med et krydstogt blandt Galapagos-øernes fantastiske dyreliv. Rejsen starter i den smukke by Otavalo på Ecuadors fastland, hvor indianere fra nær og fjern mødes for at handle på et af Sydamerikas mest farverige markeder. Stemningen fuldendes med overnatninger på stilfulde haciendaer fyldt med atmosfære, nostalgi og romantik. Helt andre oplevelser venter i Ecuadors hovedstad Quito, hvis gamle brolagte gader flankeres af smukke bygninger og kirker fra den spanske kolonitid. Fra fastlandet flyver I til Galapagos, hvor der venter seks dages fantastisk krydstogt på en førsteklasses yacht mellem de forunderlige øer. I oplever naturligvis det unikke dyreliv på tætteste hold. Men også landskaberne er enestående, og det er spændende at se, hvordan de varierer fra ø til ø. Galapagos er en enestående oplevelse, og kombineret med fastlandet er I garanteret en oplevelse for livet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video om skibet

Dagsprogram

Afrejse med KLM fra Danmark via Amsterdam til Quito. I ankommer til Quito sent på eftermiddagen og kører direkte fra lufthavnen mod bjergbyen Otavalo nord for Quito. Turen tager et par timer. Men det er en smuk køretur gennem vilde bjerglandskaber og små landsbyer, der giver de første indtryk af Ecuador. Nær Otavalo indlogeres I på den charmerende Hacienda Pinsaqui, der ligger i grønne omgivelser i hjertet af Ecuadors sø-distrikt. Haciendaen blev bygget i 1790 som tekstilværksted og havde på et tidspunkt over 1000 vævere ansat. I dag fungerer haciendaen som hotel og restaurant. Den har bevaret sin autentiske stil og karakter fra kolonitiden, og stedet summer af historie og romance. I har to nætter her, så I har god tid til at nyde de skønne omgivelser.

I har hele dagen til at udforske Otavalo og omegn. Området har rigtig meget at byde på, og med en privatchauffør til rådighed hele dagen, kan dagens program helt tilpasses jeres ønsker. Det er dog værd at starte morgenen i Otavalo, der er en mindre by fortrinsvist beboet af efterkommere af spanske erobrere og mestizer. Men hver dag vrimler folk iført flotte ponchoer og de karakteristiske små bowlerhatte til byen fra områdets mange indianerlandsbyer. De kommer for at handle på markedet, der på de travleste dage kan udvikle sig til at være et af Sydamerikas mest farverige. Her kan man købe, sælge og bytte alt fra landbrugsprodukter og levende dyr til køkkenudstyr, tøj og kunsthåndværk. Området er især kendt for sin væve- og strikkekunst, der har rødder helt tilbage til 1550’erne, hvor spanierne tvang de lokale beboere til at væve. Dette er de blevet ved med siden – og med stor succes. Handlen går altid livligt, mens indianerne får sig en god sludder med venner og bekendte. Så her er alle muligheder for en god handel. Men husk at prutte lidt om prisen.

I er velkomne til at bruge hele dagen på markedet, hvis I ønsker det. Men med en bil og chauffør til rådighed er det værd også at besøge et par af områdets andre seværdigheder. Et godt eksempel kunne være landsbyerne Cotacachi og San Antonio de Ibarra, hvor fantastiske produkter i læder og træ fremtrylles på små, lokale værksteder. Naturelskere bør ikke gå glip af Cuicocha-søen, der ligger dramatisk i bunden af et vulkankrater. To små øer stikker op af det dybblå vand, og fra kraterkanten er der en storslået udsigt mod vulkanerne Imbabura og Cotacachi. Flere vandrestier fører rundt i området, og det er muligt at sejle en tur på søen.  Også vandfaldet Peguche er et besøg værd. Det 18 meter høje vandfald blev tidligere brugt af til ceremonielle bade under religiøse ritualer.

En anden spændende mulighed er roseplantagen ved Molino San Juan eller Condor Park, hvor tilskadekomne ørne, ugler, høge og til tider kondorer får den nødvendige pleje og en ny chance i livet. Mulighederne er mange, og hvordan I vælger at bruge dagen er helt op til jer.

Ecuador - Otavalo - Marked

Om morgen forlader I Otavalo og kører tilbage gennem bjergene mod Quito, hvor I indlogeres på et godt centralt beliggende hotel. Resten af dagen fri til at udforske byen. Quito ligger i 2.850 m højde omgivet af Andesbjergene, hvilket gør den til verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Så det er en god idé at tage den med ro og huske at drikke rigeligt med vand.

Et godt sted at starte udforskningen er den gamle bydel, der er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her flankeres smalle brostensbelagte gader af huse og kirker fra den spanske kolonitid, og på de store åbne pladser vidner storslåede katedraler og overdådige palæer om byens rige spanske fortid. Her og der passerer I markeder med indianere i farverige dragter, og i sidegaderne ligger hyggelige små torve og lokale butikker.

En anden mulighed er at besøge det kommercielle kvarter i den moderne midtby, der byder på et væld af butikker og restauranter.

Fra Quito flyver I 1.000 km ud over Stillehavet til Galapagos-øerne, der ligger omgivet af kolde havstrømme ved ækvator. Øgruppen består af 13 større og seks mellemstore lavaøer samt over 40 småøer. Den isolerede beliggenhed kombineret med nærrigsrigt vand fra Antarktis er af afgørende betydning for det helt fantastiske plante- og dyreliv, der gør Galapagos-øerne så unikke.

Forude venter et uforglemmeligt eventyr, når I letter anker og sejler ud på et 6 dages langt krydstogt mellem øerne. Turen foregår på Galapagos Odyssey, der er en af de mest luksuriøse yachts af sin art ved Galapagos. Galapagos Odyssey har plads til blot 16 passagerer i lækre omgivelser, mens den 10 mand store besætning sørger for kvalitet og service i verdensklasse. Kahytterne har naturligvis eget badeværelse, air condition og minibar samt vinduer, så I kan nyde de smukke landskaber. Soldækket er delt op i to områder, hvoraf det ene er overdækket. Området har jacuzzi, stole og borde samt solsenge på øverste dæk. På hoveddækket er der indrettet spisesal, salon, et lille bibliotek med computere, tv område samt bar. Snorkle udstyr samt kajakker er tilgængelige ombord, og våddragt kan lejes mod et gebyr på 5 USD per dag.

Dagene vil være fyldte med fantastiske naturoplevelser. I går i land på afsidesliggende strande, hvor søløver leger som små hundehvalpe i havet, og havleguaner daser i solen. Andre steder mødes I af frodige dale og forrevne vulkanske landskaber, der vidner om øernes voldsomme geologiske historie.  Forsigtigt og med omtanke kan I vandre, snorkle og dykke blandt nogle af jordens mest spændende skabninger, der har tilpasset sig livet på Galapagos på fantastiske og ofte bizarre måder. Her er skarver, der har mistet evnen til at flyve, leguaner, der græsser under vandet og kæmpelandskildpadder, der sendrægtigt bevæger sig rundt på udkig efter noget at spise. Andre steder yngler suler på klipperne, mens pelikaner i lav højde suser hen over den dybblå himmel. Under havets overflade venter en tavs og fascinerende verden med farvestrålende fisk og legesyge søløver på at blive udforsket. Sågar pingviner kan opleves i disse farvande trods beliggenheden ved Ækvator.

Det bedste af det hele er næsten, at I hverken behøver at være biolog eller naturhistoriker for at blive fortryllet af Galapagos-øernes vidunderlige verden. Dyrene er ikke bange for mennesker. Så de flygter ikke, når I nærmer jer, men accepterer jer som et element i naturen.

 

Efter afsked med besætningen køres I til lufthavnen og flyver tilbage til Quito, hvor I overnatter endnu en nat, inden rejsen i morgen eftermiddag går tilbage mod Danmark. Det betyder, at I har endnu en dag til at nyde Quitos hyggelige gamle bydel. Besøg f.eks. San Francisco-katedralen og kirken La Compañia, som det tog jesuitterne 163 år at opføre. Når I træder indenfor i kirkerummet, forstår I hvorfor. Hele det vældige kirkerum er dekoreret med udskæringer og ornamenteringer dækket med bladguld. Eksperter anslår, at ikke mindre end 7.000 kg guld er brugt til at smykke kirkens indre. En anden mulighed er at besøge Ækvator, hvor I kan vandre fra den nordlige halvkugle til den sydlige – og tilbage igen.

I skal først køre mod lufthavnen tidligt på eftermiddagen, så I har formiddagen til flere oplevelser i spændende Quito. Et besøg på det antropologiske museum Banco Central kan i høj grad anbefales. I stueetagen får I et rigtig godt indblik i Ecuadors historie før spanierne kom, mens de øvrige etager omhandler koloni- og nutiden. Hvis det er overskyet, kan en tur til udkigspunktet Panecillo anbefales. Er det derimod skyfrit, er det helt fantastisk at tage kabelbanen til toppen af Pichincha-vulkanen, som ligger langs med Quito. Her kommer I op i over 4.000 m højde og har en flot udsigt over området og de omkringliggende vulkaner. Når tid er, bliver i hentet på hotellet og kørt mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Ecuador - Quito - Huse

Efter et flyskifte ankommer I til Danmark.

Ønsker I at ændre turen eller forlænge et ophold, er dette naturligvis også muligt. Venligst kontakt os for yderligere oplysninger og priser.

Galapagos Odyssey – first class yacht

Denne yacht med plads til blot 16 gæster er blandt de mest luksuriøse af sin slags på Galapagos. Galapagos Odyssey er indrettet utrolig lækkert og tilbyder 1. klasses kvalitet og service. Kahytterne har vinduer, så man virkelig kan nyde de smukke landskaber, privat badeværelse, air condition og minibar. Soldækket er delt op i to områder, hvoraf det ene er overdækket. Området har jacuzzi, stole og borde samt solsenge på øverste dæk. På hoveddækket er der indrettet spisesal, salon, et lille bibliotek med computere, tv område samt bar. Snorkle udstyr samt kajakker er tilgængelige ombord, og våddragt kan lejes mod et gebyr på 5 USD per dag. Mandskabet er på 10 personer plus en engelsktalende naturguide.

 

 

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 46.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 21 jun 2019
ved 2 voksne
fra 47.965 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
22 jun 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 46.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med KLM fra Danmark til Quito t/r
 • Indenrigsflyrejse fra Quito til Galapagos t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 2 nætter på førsteklasse Hotel Patio Andaluz i Quito inkl. morgenmad.
 • 2 nætter på Hacienda Pisaqui i Otavalo inkl. morgenmad
 • Heldagsudflugt i Otavala med lokal engelsktalende guide
 • 6 dage/5 nætters krydstogt med alle måltider (ekskl. drikkevarer) og guidede udflugter
 • Yacht  Galapagos Odyssey – første klasse
 • Alle transporter mellem lufthavn og hotel
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Parkskat på Galapagos USD 100
 • Indrejseafgift til Galapagos USD 20

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Galapagos

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Galapagos

Vi kender de skønneste steder i Galapagos og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel