Ecuadors højdepunkter

Denne rejse når rundt til mange af højdepunkterne i Ecuador. Turen begynder i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito, som er en utrolig hyggelig og historisk by, hvor kontraster mødes og går op i en højere enhed. Herfra fortsætter du sydpå til Ecuadors højeste vulkan Cotopaxi og videre til Riobamba, hvor du skal på en spændende og dramatisk togtur i bjergene til “Djævlens Næse”. I Ingapirca besøger du Ecuadors største kompleks af ruiner fra inkatiden.

Rejsen går videre østpå til Amazonas, hvor du bor på en lodge midt i den frodige regnskov og får rig mulighed for at opleve det vilde dyre- og planteliv på helt nært hold.  Turen slutter nordpå i Otavalo, hvor der blandt andet venter et spændende indianermarked og ikke mindst ufattelig smukke omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark går turen over Atlanten til Ecuadors hovedstad Quito. Ved ankomsten bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel.
Quito ligger i 2.850 m højde og er verdens næsthøjest beliggende hovedstad, så det er en god idé at tage den med ro og huske at drikke rigeligt med vand. Byen ligger bredt ud i bunden af en dal midt i Andesbjergene. Den nordlige del er beboelse og industri, midten af byen er den kommercielle del med hoteller, butikker, banker og restauranter. Den sydlige del er den gamle bydel, eller det historiske centrum, som i 1978 blev erklæret Verdens Kulturarv af UNESCO.
Quito er en meget kontrastfyldt by med smalle gader med gamle kolonihuse, pladser og kirker, brede boulevarder med højhuse og moderne shoppingcentre. Her ser du indianere med hatte og farvestrålende originale dragter blande sig med folk i jakkesæt og blankpudsede sko.

Ecuador - Quito - Den gamle bydel

Du starter dagen med en byrundtur i Quito med de mange imponerende bygninger og steder fra kolonitiden: Quitos centrale torv Plaza de la Independencia, den store elegante Metropolitan-kirke med sit hvide tårn, La Compañia med dets væld af guldudsmykninger samt Plaza San Francisco, der er opkaldt efter Quitos grundæggere. La Ronda er nok den mest autentiske gade i det historiske centrum, og her finder du et væld af gallerier, barer og restauranter.
Turen slutter oppe på Panecillohøjen med den pragtfulde udsigt over byen med de snedækkede vulkaner i baggrunden.

Ecuador - Quito - Huse

I dag går det sydpå til nationalparken Cotopaxi. Landskabet er enestående og meget varieret. Det er et fantastisk syn i klart vejr, hvor Cotopaxi-vulkanen ikke kun er én blandt flere sneklædte toppe på ruten. Cotopaxi-vulkanen er Ecuadors næsthøjeste punkt med sine 5.897 m og verdens højeste aktive vulkan, der kan bestiges. Cotopaxi-nationalparken er tilholdssted for et meget rigt plante- og dyreliv. Her kan du være heldig at se rådyr, andesræve og alverdens blomster og fugle. Ved ankomsten til Cotopaxi indkvarteres du på dit hotel.

Ecuador - Cotopaxi

Om formiddagen besøger du kulturelle steder som Zumbahua, hvor du vil opleve et traditionelt og livligt indianermarked. Næste stop er Quilotoa – en smuk turkisfarvet lagune, der er dannet i et stort vulkankrater. Vulkanen er lidt skjult, og det er først, når du når op på toppen, at du kan nyde synet af den smukke sø.
Herfra går turen videre til Riobamba, hvor der overnattes.

Ecuador - Quilotoa Lagunen

Når der fløjtes til afgang på Riobamba-stationen midtvejs på Quito – Guyaquil-jernbanen, venter en smuk og dramatisk togtur gennem det område, der er kendt som Djævlens Næse.
Djævelens Næse er et bjerg med næsten vinkelrette vægge, og det var nødvendigt at bygge en imponerende zigzag-jernbane, der stiger mere end 500 m på mindre end 12 km for at komme forbi.
Efter togturen fortsætter du til Ingapirca. Det er Ecuadors største kompleks af ruiner fra inkatiden. Ruinerne har tidligere enten været et observatorium eller måske blot et tambo, som er en slags landevejskro. Her ses flere gode eksempler på smukt tilhuggede sten, der er sammenføjet med millimeters nøjagtighed. Du kører videre mod Cuenca, hvor de næste to nætter tilbringes.

Ecuador - Riobamba - tog

Cuenta er Ecuadors tredjestørste by og en af de mest besøgte. Cuencas historiske hjerte er så velbevaret, at hele bymidten er optaget på UNESCOs kulturarvsliste.På en guidet byrundtur, der starter langs Tomebamba-floden, ser du blandt andet de karakteristiske smukke huse med balkoner, fliser og lyserød marmor. Turen går videre til inkaruinerne Todos los Santos og til Homero Ortega Panama Hat Factory, hvor du ser, hvordan den populære panama-hat bliver til. Blandt kendere af panama-hatte anses hattene fra Cuenca for at være af særlig høj kvalitet. Turen slutter med en gåtur rundt i den gamle bydel, hvor du er omgivet af brolagte gader og hyggelige små pladser prydet med historiske bygninger, museer og kirker.

 

 

Ecuador - Cuenca

Formiddagen tilbringer du på egen hånd, indtil du bliver kørt til lufthavnen for at flyve tilbage til Quito. Her overnattes en nat.

Eventyret forsætter i dag, når du flyver fra Quito og dybt ind i Amazon-junglen, der dækker den østlige del af Ecuador. Allerede i Quito lufthavn bliver du mødt af en repræsentant fra La Selva Lodge, der vil hjælpe dig med at chekke ind til flyet videre og fortælle om dagens rejse.

Efter en halv times flyvning til Puerto Francisco de Orellana – også kendt som El Coca – lander du i Ecuadors varme fugtige lavland. Her bliver du mødt af en chauffør i lufthavnen, der kører dig til Napo-floden. Forude venter en spændende to timers sejltur i motoriseret kano ned af floden. Sejlturen fører dig dybt ind i regnskoven og giver de første indtryk af dette fantastiske økosystem. Mange dyr holder til langs floderne, og med held får du måske øje på aber, fugle eller andre dyr i træerne langs bredden. Senere skifter du til kano uden motor, der tager dig det sidste stykke til La Selva Lodge. Det er en magisk oplevelse at glide gennem det rolige vand omgivet af junglens lyde. Bagagen skal du naturligvis ikke bekymre dig om. Den bliver fragtet til lodgen.

Vel fremme ved lodgen bliver du budt velkommen med en kølig drink, mens du hører lidt praktisk information om lodgen og opholdet i regnskoven. La Selva Lodge består af komfortable stråtækte hytter spredt ud mellem regnskovens tætte vegetation ned til floden. Gangbroer fører ud til pavilloner ude på floden, hvor du kan nyde scenerierne og følelsen af at være dybt inde i junglen. Senere på eftermiddagen vil en af lodgens dygtige guider give en introduktion til regnskovens utrolige økosystem, inden du begiver dig ud på en kort vandretur gennem regnskoven. Det er sidst på eftermiddagen nu, og dyrene er mere aktive. Tilbage på lodgen har du mulighed for at nyde en cocktail, inden middagen serveres, mens natten sænker sig over Amazonas.

Ecuador - Amazonas - La Selva Jungle Lodge fra luften

Du starter dagen ved daggry for at opleve jungle vågne. En 20 minutters gåtur fører dig til et observationstårn, der giver dig mulighed for at komme tæt på livet i skoven 40 meter over jorden. Rigtig meget liv i en regnskov foregår i trætoppene, og fra tårnet er der gode muligheder for at se farvestrålende fugle og måske endda aber, der søger efter føde og nyder morgensolen. Hele syv forskellige abearter lever i skoven omkring La Selva Lodge. På vej tilbage fra tårnet er det værd at tage Tucaneta-stien, hvor din guide vil fortælle om nogle af de mange medicinplanter, der gror i skoven.

Frokosten serveres henover de varme middagstimer på lodgen. Dernæst er der tid til lidt afslapning, inden endnu en vandretur i skoven venter. Charapa-stien fører ned til en lagune i skoven, hvor fugle, aber og skovens øvrige dyr kommer for at drikke. Lagunen er også et godt sted at se solnedgangen over vandet fra en kano. Natten kommer hurtigt i Amazonas. Så efter mørkets frembrud sejler du ud i kano med din guide, der vil prøve at lokalisere nogle af skovens mange natdyr. Her er der ikke meget kunstigt lys, så i klart vejr vil du også blive trakteret med en fantastisk stjernehimmel. Tilbage på lodgen afsluttes dagen med endnu en lækker middag.

Ecuador - La Selva Jungle Lodge

En ganske særlig oplevelse venter denne morgen, når du i motoriseret kano sejler til et af de steder i skoven, hvor fugle samles for at spise saltholdig ler. Fugle kommer hertil fra nær og fjern, og på nogle dage fylder hundredvis af farvestrålende papegøjer og parakitter skoven med strålende farver og skrattende lyde. Det er nødvendigt at holde en hvis afstand for ikke at forstyrre fuglene, så det er en god ide at medbringe en kikkert. Resten af formiddagen er dedikeret til områdets oprindelige kultur. Du besøger et lokalt center, hvor en kvinde fra kichua-folket vil byde dig velkommen og fortælle om sin kultur og livet i regnskoven. Dette er en enestående mulighed for at få et indblik i en hverdag, der stadig er baseret på ældgamle traditioner.

Tilbage på lodgen serveres frokosten, inden eftermiddagen byder på afslapning. Når lyset bliver blødere ud på eftermiddagen, venter endnu en fantastisk gåtur. Denne gang af Cato-stien, hvor blandt andet tamarin-aber ses med jævne mellemrum. Sågar tapirer er set langs denne sti, om end det kræver stort held at opleve disse sky dyr i fri natur. Undervejs vil dine guider fortælle om både dyrelivet og skovens planter, der kan bruges til en række forskellige ting. Turen tilbage til lodgen foregår med kano.

Ecuador - Amazonas - La Selva Lodge - Safari

Denne morgen begiver du dig endnu dybere ind i regnskoven på en længere gåtur. Turen varer tre til fire timer, og tager dig gennem uberørte dele af skoven. Både vildsvin, hjorte og tapirer holder til mellem træerne. Det samme gør en lang række andre dyr. Men som altid, når man har med vilde dyr at gøre, er det et spørgsmål om held, hvad du ser. Men følelsen af at vandre gennem skoven vel vidende, at der kan stå et dyr omkring det næste sving, er helt ubeskrivelig. Målet er at nå frem til Mandi Cocha-lagunen, hvor du kan nyde en smuk sejltur i kano gennem en oversvømmet del af skoven. Fugle holder til i trækronerne, og i sjældne tilfælde er kæmpeoddere set mellem de oversvømmede træstammer, der rejser sig op ad det blikstille vand som mægtige søjler.

Tilbage på lodgen venter en velfortjent frokost og et par timers afslapning. Så er du klar til eftermiddagens vandretur ad Ceiba-stien til Garzacocha-lagunen. Dette er en af de smukkeste laguner i denne del af Amazonas, og der er gode chancer for at se aber og forskellige fugle undervejs. Egernaber holder til i denne del af skoven, og til tider får de følgeskab af kapucineraber på jagt efter mad. Brøleabers dybe kald gjalder gennem skoven sidst på eftermiddagen, og måske får du endda et flygtigt blik af dværgsilkeaben, der er verdens mindste abeart. Kig også efter tukaner, arapapegører og et væld af andre fugle, der lever i trætoppene. Helt andre dyr kommer frem efter mørkets frembrud. Sammen med en guide begiver du dig ud på en kort gåtur i mørket for at opleve natten i Amazonas. Tilbage på lodgen har kokkene haft travlt, og inden længe serveres middagen.

Ecuador - La Selva Jungle Lodge

Det er tid at vende tilbage til Quito. Efter en tidlig morgenmad går turen i kano tilbage til El Coca, hvorfra du flyver til Quito. Her indlogeres du igen på et hotel i hjertet af byen, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske Quitos charmerende gamle bydel og nyde storbyens glæder.

Ecuador - Quito - Panecillo

Tidligt om morgenen kører din private guide dig den to timer lange tur nordpå til Otavalo. Byen er en forholdsvis lille by med 26.000 indbyggere. Den huser nogle af de rigeste og mest stolte indianere i Sydamerika. De er gode handelsfolk, og både mænd, kvinder og børn bruger stadig de specielle klædedragter, som er deres kendetegn.

Byen er kendt for sit store lørdagsmarked med kunsthåndværk. Søndag finder du de samme ting, men der er langt færre turister. Det er et farvestrålende tilløbsstykke med indianere i folkedragter, og her kan man købe alt fra tøj til køkkenudstyr. Markedet er inddelt i forskellige afsnit: et for uldbeklædning, sjaler og kunsthåndværk, en dyreauktion og et afsnit for landbrugsprodukter.

Ud over at opleve markedet er der denne dag mulighed for at se Peguche-vandfaldet i det charmerede område omkring Otavalo. Vandfaldet anses af de lokale for helligt, og stedet bruges også til shamanistiske ceremonier. Området er kendt for dets vævning, og du lærer også om forskellige traditionelle væveteknikker. Du besøger også Cuicocha Crater Lake, der byder på spændende dyre- og planteliv, som eventuelt kan nydes på en sejltur på søen.

Du overnatter på hotel i Otavalo.

Ecuador - Otavalo - Frugtmarked

Formiddagen er afsat til at udforske Otavalo på egen hånd. Du er sikkert fristet til at tage en tur på markedet igen. Ellers er det også værd at besøge for eksempel Condor Park, der er et rehabiliteringscenter for truede fugle.

Om eftermiddagen går turen tilbage til Quito, hvor du tilbringer den sidste nat inden hjemrejsen.

 

Efter en spændende rejse til nogle af Ecuadors største højdepunkter, er det blevet tid til at vende tilbage til Danmark, og hjemturen starter i dag.

Efter flyskifte ankommer du i dag til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 23 jun 2019
ved 2 voksne
fra 38.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris
Rejseperiode
24 jun 2019 - 21 aug 2019
ved 2 voksne
fra 39.995 kr
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris
Rejseperiode
22 aug 2019 - 15 dec 2019
ved 2 voksne
fra 38.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark til Quito t/r.
 • Lufthavnsskatter-  og afgifter
 • Privat transport fra Quito Lufthavn til hotel
 • 2 nætter på Hotel San Francisco i Quito inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Quito
 • Privat transport fra Quito til Cotopaxi
 • Besøg i Cotopaxi National Park
 • 1 nat på La Cienega i Cotopaxi inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Cotopaxi til Riobamba
 • Besøg ved Quilotoa Lagoon
 • 1 nat på Mansion Isabella i Riobamba inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Riobamba til Cuenca via Alausi og Ingapirca inkl. togrejse
 • 2 nætter på Los Balcones i Cuenca inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Cuenca
 • Privat transport fra hotel til Cuenca lufthavn
 • Flyrejse fra Cuenca til Quito
 • Privat transport fra Quito Lufthavn til hotel
 • 1 nat på Wyndham i Quito inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til Quito Lufthavn
 • Flyrejse fra Quito til Coca
 • 5 dage/4 nætter på La Selva Lodge inkl. helpension samt aktiviteter
 • Flyrejse fra Coca til Quito
 • Privat transport fra Quito Lufthavn til hotel
 • 1 nat på Hotel San Francisco i Quito inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Quito til Otavalo
 • Besøg ved Plaza de los Ponchos
 • 1 nat på Hotel Pinsaqui i Otavalo inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Otavalo til Quito
 • 1 nat på Hotel San Francisco i Quito inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til Quito Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Ecuador

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Ecuador

Vi kender de skønneste steder i Ecuador og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel