Oplev Quito med MarcoPolo

Quito har en storslået placering højt hævet på en klippehylde i Andesbjergene omgivet af snedækkede vulkaner. Byen blev grundlagt af Pizarros general Benalcazar i 1532 på fundamentet af en gammel inkaby. Quito ligger i 2.800 meters højde, så hvis I kommer direkte fra Danmark, bør I tage den med ro de første par dage for at vende jer til højderne.

De smalle brostensbelagte gader flankeres af hvidkalkede huse med røde tegltage og kirker fra den spanske kolonitid. På de store åbne pladser vidner storslåede katedraler og overdådige palæer om byens rige spanske fortid. Quito er bestemt en af Sydamerikas mest stemningsfulde byer. Mellem de historiske bygninger ligger markeder med indianere i farverige dragter, hyggelige torve og små gader med lokale butikker.

I kan besøge San Francisco katedralen og kirken La Compañia, hvis vældige kirkerum er dekoreret med udskæringer og ornamenteringer dækket med bladguld. Eksperter anslår, at der er brugt 7.000 kilo guld til at smykke kirkens indre. Ikke underligt at hele det gamle centrum er udnævnt af UNESCO som verdens kulturarv.

I den nye bydel finder I centrum omkring Avenida Rio Amazonas. Her ligger souvenirbutikker imellem banker, hoteller og restauranter. Der er noget europæisk over den nye bydel. Fortovene er nu udvidede, og en række af de gamle villaer er sat i stand og huser i dag smarte butikker, caféer og eksklusive restauranter.

For et overblik over byen er det værd at køre til toppen af Panecillo højen, hvor en statue af Jomfruen af Quito står og spejder ud over byen. Herfra har I en fantastisk udsigt over byen, og på en klar dag kan du se helt til den 4.776 m høje vulkan Pichincha.

Ækvator løber tværs igennem Quito, så det er muligt at vandre fra den nordlige halvkugle til den sydlige – og tilbage igen. Det er dog ikke nær så langt, som det lyder, når I gør det ved Middle of the World i udkanten af Quito. Her har man bygget et stort monument lige på ækvator, der er markeret med en tydelig gul streg.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Quito med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Quito. Så tag en snak med Karin Rasmussen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Quito.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel