Oplev Otavalo med MarcoPolo

Byen Otavalo er hjem for nogle af de rigeste og mest stolte indianere i Sydamerika. De er gode handelsfolk, og både mænd, kvinder og børn bruger stadig de specielle klædedragter, som er deres kendetegn.

Byen er kendt for sit store lørdagsmarked, som er et af de største markeder på hele kontinentet. Det er et farvestrålende tilløbsstykke med indianere i folkedragter, der sælger alt mellem himmel og jord.

Otavalo-indianerne har genoptaget produktionen af kunsthåndværk på basis af gamle traditioner, og de sælger deres ting på markedet, som er inddelt i fire områder; et for uldbeklædning og sjaler, et for kunsthåndværk, et for landbrugsprodukter samt endelig en dyreauktion.

Overvejer I at købe, skal der pruttes om prisen. Det er helt naturligt og forventes af sælgeren. Turistmarkedet finder sted på Plaza de Ponchos. Det er her, storkøbmændene holder til i deres boder. Udvalget er stort, og det er svært at vælge mellem de mange flotte ting. Priserne er bedst hen mod slutningen, når det mere købelystne publikum er kørt til frokost. Der er marked hver dag i byen, men lørdagsmarkedet er det største tilløbsstykke.

Foretrækker I at købe dine ting af de indianere, der laver dem, og ikke af mellemmænd på markedet, er der rig mulighed for dette, hvis I hopper på en guidet tur til de omkringliggende indianerlandsbyer. Hver landsby fremstiller deres egne specielle produkter.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Otavalo med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Otavalo. Så tag en snak med Yvonne Larsen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Otavalo.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel