Oplev Guayaquil med MarcoPolo

Guayaquil er Ecuadors største og livligste by med 2,5 millioner indbyggere. Spanierne etablerede deres skibsindustri her i en tid, hvor enorme sejlskibe transporterede varer fra Europa over Mexico og Panama til Lima og vendte tilbage fyldt med guld og sølv. Nye teknologier og ideer er altid slået an i Guayaquil først. Byen fik offentlige sporvogne og gasbelysning før Quito. Den erklærede sig uafhængig i 1821 og har været bastion for den progressive, liberale tankegang i det moderne Ecuador.

Guayaquil er et springbræt til og fra Galapagos og det sydlige Ecuador. I dag er Guayaquil Ecuadors handelscentrum og mere end halvdelen af landets firmaer er baseret her. Det historiske område Las Peñas, som er placeret over flodpromenaden, ligner en krydsning mellem en mexicansk og en græsk fiskerlandsby og prydes nu af adskillige restauranter og barer.

I kan også vælge at nyde udsigten fra den smukke høj Cerro El Carmen. På bymuseet Museo Municipal kan I se skrumpehoveder fra Orienten, lertøj fra før inkaernes tid, religiøse malerier fra kolonitiden og skiftende udstillinger med moderne kunst.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Guayaquil med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel