Oplev Cotopaxi med MarcoPolo

Syd for Quito ligger Cotopaxi nationalparken, der omfatter bjergtoppene Cotopaxi, Rimiñahui og Sincholagua. Cotopaxi er med sine 5.875 m en af verdens højeste aktive vulkaner og Ecuadors næsthøjeste top. Den er et fantastisk syn i klart vejr, når vulkanens sneklædte top pryder landskabet.

Tusinder af klatrere kommer hvert år hertil for at bestige toppen af vulkanen. Det anbefales dog ikke at klatre uden erfaring og det rette udstyr.

I de næsten 33.400 hektar, der omgiver vulkanen, vil I finde enestående vandremuligheder såvel som en håndfuld charmerende gamle haciendas, der kan tilbyde alt lige fra rideture til guidede bjergbestigninger med fuldt klatreudstyr på selve Cotopaxi vulkanen.

I nationalparken kan I se vilde lamaer og rådyr. Parken er også hjemsted for fugle som pumahøgen og den store andeskondor. Det er en fantastisk oplevelse at køre gennem landskabet til foden af Cotopaxi, hvor Laguna Limpio Pungo ligger. Her findes måger, viber og ræve, alle af en særlig art, som hører hjemme i Andesbjergene. Dette er et af de bedste steder at se vegetationen i det hedelignende landskab lokalt kendt som paramo.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Cotopaxi med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel