Oplev Santiago de Chile med MarcoPolo

Chiles hovedstad kunne måske kaldes Sydamerikas Rom, og mange besøgende vil kunne nikke genkendende til denne sammenligning. Blandingen af den hektiske storbystemning og behagelige atmosfære, samt byens to små høje får minder frem om Italiens hovedstad, der er bygget på syv høje.

Fra toppen af San Cristobal Hill er der en utrolig smuk udsigt over Santiago. Byen gennemskæres af en flod med platantræer på begge sider og rummer en charmerende blanding af spansk koloniarkitektur fra det 19. århundrede og moderne arkitektur i det finansielle distrikt.

Af de største seværdigheder i det historiske og moderne Santiago kan nævnes Civic Center, præsidentpaladset La Moneda, San Francisco kirken og Union Club. Men besøg også Plaza de Armas, hvor caféerne tiltrækker et stort antal kaffetørstige forretningsfolk. Også portrætmalere, skakspillere, prædikanter og musikanter finder vej hertil, hvilket giver pladsen en livlig stemning.

Desuden er der rig mulighed for at få smagsoplevelser i verdensklasse på restauranterne i områderne Bellavista og Providencia. I Santiago finder I store landskabsparker, et højt gearet kulturliv og ikke mindst en hovedstad, der ligger midt i et af Chiles mest betydningsfulde vindistrikter.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Santiago de Chile med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Santiago de Chile. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Santiago de Chile.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel