Påskeøen og moai-statuer

Påskeøen og moai-statuer hænger unægteligt sammen. Oplev det bedste af Påskeøen på denne 5 dages tur. Akahanga med stedets helligdom Ahu og Rano Raraku-vulkanen med 200-300 moaistatuer og den ceremonielle landsby Orongo, der ligger på Rano Kau-vulkanen er blot nogle af denne turs højdepunkter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til det valgte hotel.

Efter morgenmad på hotellet tager I på en heldagsudflugt. I besøger Akahanga, det arkæologiske center, stenbruddet Rana Raraku, hvor alle de eksisterende moai statuer blev skulpteret, Ahu Tongariki med de arkæologiske ruiner, Te Pito Kura, Ahu Ngau Ngaru, inklusiv picnic frokost på Anakena-stranden med det krystalklare smaragdgrønne vand.

Chile - Påskeøerne

I dag besøger I Rano Kau-vulkanen (1,6 km i diameter), den ceremonielle landsby Orongo med den største koncentration af petroglyffer og bevæger jer derefter til de arkæologisk udgravede Vinapu-ruiner med de to templer.

Dagen begynder med et besøg ved Ahu Akivi, et ceremonielt center med syv statuer, der i modsætning til de fleste andre, står midt på øen. Turen fortsætter til de nærliggende Ana Tepahu, “banantræshulen”, der i gammel tid fungerede som boplads. Turen afrundes ved det lille vulkanske krater Puna Pau, hvor alle statuernes toppe blev udhugget i den rødlige vulkanske sten. Efter besøget returneres til hotellet.

Efter morgenmad tjekker I ud fra hotellet og har resten af dagen til rådighed inden I bliver kørt til lufthavnen for jeres videre rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Påskeøen

Vi kender de skønneste steder i Påskeøen og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
  • 4 nætter på valgte hotel inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt til Akahanga, Rano Raraku med mere
  • Halvdagsudflugt til Rano Kau vulkan, Orongo med mere
  • Halvdagsudflugt til Ahu Akivi med mere
Ikke inkluderet i prisen
  • Indrejsegebyr til Påskeøen: USD 63 pr. person. Kan betales ved ankomst
  • Indenrigs flybilletter. Vejl. pris fra kr. 6.000,-

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel