5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien

Tag med på et 5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien fra Punta Arenas. I sejler gennem Magellan-strædet og Beagle-kanalen, oplever en af de største pingvinkolonier på den sydlige halvkugle samt bl.a. søløver, søelefanter og naturligvis den ubeskriveligt smukke og uspolerede natur.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Efter indtjekning på M/V Stella Australis i Punta Arenas vil der være en reception med kaptajnen, hvorefter skibet lægger fra kaj og turen går mod en af de fjerneste egne i verden. Turen tager jer gennem Magellanstrædet og Beagle-kanalen for at udforske en af de mest betagende regioner i verden; det sydlige Patagonien og Tierra del Fuego-øhavet.

Argentina - Ushuaia - Tierra del Fuego National Park

Ved daggry navigerer skibet gennem Almirantazgo Sound og ankommer til Ainsworth Bay i Alberto De Agostini National Park, det perfekte udgangspunkt for at se Marinelli-gletsjeren. I ser en bæverdæmning i Magellan-skoven og senere er der gode muligheder for at se sydlige søelefanter, selv om koloniens færden kan være lidt uforudsigelig. Senere sejles der til Tuckers Islets og efter frokost skal I i en zodiacbåd for at komme lidt nærmere på en koloni Magellan-pingviner. Bemærk, i september og april erstattes denne tur med en gåtur til en gletsjer i Brookes Bay.

Chile - Patagonien - Magellanic penguins - Exodus

Skibet navigerer langs med den nordvestlige del af Beagle-kanalen og lægger til ved Pia-fjorden. Derfra er der en kort vandretur til et udsigtspunkt, hvor I kan nyde den spektakulære udsigt mod Pia-gletsjeren. Efter denne oplevelse fortsætter skibet langs Beagle-kanalen gennem majestætiske Glacier Alley.

Der sejles gennem Murray kanalen og Nassau Bay mod Kap Horn-nationalparken hvor, hvis vejret tillader det, I skal i land.
Om eftermiddagen går I fra borde ved historiske Wulaia Bay, oprindeligt stedet for en af regionens største Yamana-bosættelser. Dette område er også kendt for sin hypnotiserende skønhed af vegetation og geografi og I kommer på en gåtur gennem Magellan-skoven blandt bregner og andet endemisk vegetation for at nå et smukt panoramaudsigtspunkt.

Anerkendt som den mest sydlige by i verden, er Ushuaia omringet af de sidste høje tinder i Andesbjergene. I er tilbage i Ushuaia først på dagen og har mulighed for at nyde byen og dens spektakulære sceneri.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Chile

Vi kender de skønneste steder i Chile og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle måltider
  • Alle drikkevarer
  • Udflugter
  • Alle aktiviteter ombord på M/V Stella Australis
Ikke inkluderet i prisen
  • Lokale udgifter som havneafgifter og nationalparkgebyr (ca. USD 30 pr person)
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel