Oplev São Paulo med MarcoPolo

São Paulo er den største by i Sydamerika, og her bor 19 millioner mennesker. Byen er centrum for Brasiliens erhvervs- og finanssektorer, og bybilledet er præget af tårnhøje skyskrabere i alle retninger. Af samme årsag er São Paulo kendt som den tropiske udgave af New York.

Hvis I godt kan lide at shoppe, så bør I bestemt aflægge São Paulo et besøg. En tur ned ad Avenida Paulista vil tilfredsstille enhver shoppetrang. Her finder I eksklusive butikker og internationale designere. Shopping Ibirapuera, som er et af byens ældste og største shoppingcentre, ligger også her.

Er I mere til kultur og kunst, så vil I heller ikke blive skuffet i São Paulo, for her finder I eksklusive kunstmuseer, smukke kirker og restauranter, der serverer mad fra hele verden. Byen har også et varieret natteliv med alle former for musikgenrer. Der er ikke faste lukketider på en stor del af de tusinder af barer, caféer og diskoteker, så der er rig mulighed for at få en festlig aften i byen. Mange af stederne spilles der oven i købet livemusik.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak São Paulo med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel