Oplev Salvador med MarcoPolo

Salvador er på mange måder en unik by. Byen har en smuk placering på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydel, hvis smalle, brolagte gader, pastelfarvede bygninger og smukke kirker regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur.

Men det er lige så meget byens sjæl og historie, der gør Salvador så enestående. For her kan I i højere grad end i nogen anden by i landet fornemme de afrikanske rødder, der ligger til grund for mange af de kulturtræk, vi i dag forbinder med Brasilien. Det er fra Salvador, at sambaen, karnevalet, religionen candomblé og den brasilianske kampteknik capoeira udspringer. Det er også i Salvadors køkkener, at mange af de nationale retter er blevet til. Det faktum, at byen tilmed var Brasiliens første hovedstad, gør Salvador til en af de vigtigste kilder til den brasilianske folkelige identitet og sjæl, og intet andet sted fornemmes den tydeligere end her. Salvadors historiske centrum blev i 1985 erklæret for verdens kulturarv af UNESCO.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Salvador med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Salvador

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel