Oplev Salvador med MarcoPolo

Salvador er på mange måder en unik by. Byen har en smuk placering på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydel, hvis smalle, brolagte gader, pastelfarvede bygninger og smukke kirker regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur.

Men det er lige så meget byens sjæl og historie, der gør Salvador så enestående. For her kan I i højere grad end i nogen anden by i landet fornemme de afrikanske rødder, der ligger til grund for mange af de kulturtræk, vi i dag forbinder med Brasilien. Det er fra Salvador, at sambaen, karnevalet, religionen candomblé og den brasilianske kampteknik capoeira udspringer. Det er også i Salvadors køkkener, at mange af de nationale retter er blevet til. Det faktum, at byen tilmed var Brasiliens første hovedstad, gør Salvador til en af de vigtigste kilder til den brasilianske folkelige identitet og sjæl, og intet andet sted fornemmes den tydeligere end her. Salvadors historiske centrum blev i 1985 erklæret for verdens kulturarv af UNESCO.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Store oplevelser i Salvador da Bahia

Salvadors historiske bydel

Salvadors historiske centrum er en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i Brasilien. Det var her, portugiserne opførte den befæstede by, som senere blev Brasiliens første hovedstad. Disse gamle brostensbelagte gader rummer mange smukke bygninger samt adskillige kirker, der regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur. Midt i det hele ligger Largo do Pelourinho, Gabestokspladsen, hvor nyankomne slaver fra Afrika blev ført til i lænker og bortauktioneret. Den gamle bydel blev erklæret for Verdens Kulturarv af UNESCO.

Oplev Salvadors historiske bydel

Elevador Lacerda

En af Salvadors mest særprægede seværdigheder er Elevador Lacerda. Her bringer elevatorer dagligt mere end 50.000 passagerer op og ned gennem et 72 m højt tårn. Allerede i 1610 indså man nødvendigheden af en elevator her, til at bringe folk og varer fra havnen op til boligområderne højere oppe på bjergsiden. Siden dengang har der været adskillige forskellige elevatorer på dette sted. Den nuværende stammer fra 1928.

Skonnertsejlads på bugten

Trænger du til en pause fra byens indtryk og rytmer, kan du nyde dagen i den friske havluft om bord på en gammel skonnert. Skibet stævner ud i Allehelgensbugten – Bahia de Todos os Santos – hvorfra du har en fantastisk udsigt tilbage mod Salvadors gamle bydel. På sejlturen passeres adskillige tropiske øer med svajende palmeskove og klart vand. Fra Frades går turen til Itaparica, den største ø i bugten, hvor et koralrev sammen med øen danner en stor naturlig pool med klart, blåt vand. Et perfekt sted til en badetur. På Itaparica kanduI spadsere en tur gennem de stille gader, der er præget af huse i portugisisk kolonistil, inden turen går tilbage til Salvador.

Snak Salvador med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler hellere end gerne ud af sin store viden om Salvador. Så tag en snak med Pernille Heivert om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Salvador.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel