Oplev Rio de Janeiro med MarcoPolo

Rio er en smeltedigel af mennesker, natur og kultur, der udgør en fantastisk cocktail af farver, varme og skønne oplevelser. Byen kom på verdenskortet for godt 500 år siden, da portugisiske søfolk nåede disse fjerne kyster. Det var dog først i 1806, da den portugisiske konge under sin flugt fra Napoleon flyttede den portugisiske krone og hele hoffet til Rio, at byen fik nogen reel betydning. Rio blev kort efter hovedstad, men i 1960 mistede byen sin status som hovedstad til Brasilia. Intet andet sted i verden findes en by, der gennemskæres af talløse små bjergtoppe, rummer en 120 kvadratkilometer stor nationalpark og lader det hele omkranse af indbydende hvide sandstrande. Befolkningen har desuden en åbenlys livsglæde, der kommer til udtryk i både sambaen, på foldboldstadionerne, til karnevalet og ikke mindst i strandlivet.

De ikoniske og velbesøgte strande som Ipanema og Copacabana er bestemt et besøg værd, men Rio har også andre attraktioner, som I ikke bør snyde jer selv for. Byens vartegn er Sukkertoppen; en 396 mhøj granitklippe, der står smukt ved indsejlingen til Guanabara-bugten. Herfra har I en guddommelig udsigt over de grønne bjerge bag byen, de smukke strande og Atlanterhavets blå bølger i horisonten. Besøg også Corcovado-bjerget (700 m), hvor den berømte kristusfigur breder sine arme ud og velsigner byen og dens indbyggere.

Udsigten fra toppen er mindst lige så vidunderlig som statuen. Sørg også for at opleve Tijuca-regnskoven, der dækker siderne af Corcovado-bjerget. Den gamle bydel Santa Teresa, det futuristiske museum for moderne kunst og det livlige kvarter Lapa er blot nogle få af de øvrige attraktioner, Rio frister med.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Rio de Janeiro med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Rio de Janeiro. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Rio de Janeiro.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel