Rejser til Brasilien

Fra Rio de Janeiro til vandfald, regnskov og skønne strande

Rejs til Brasilien  med MarcoPolo og oplev et overflødighedshorn af betagende natur, charmerende historiske byer, livsglade mennesker og forførende sambarytmer. Landet er enormt og byder på nogle helt unikke naturoplevelser i den dybe Amazonas-regnskov, i klitlandskaberne på østkysten, ved det tordnende vandfald Foz do Iguaçu og i det enorme vådområde Pantanal.

Udover de betagende naturoplevelser byder Brasilien også på nogle fantastiske storbyer. En af dem er Rio de Janeiro, der ligger ubeskriveligt smukt ved kysten med bjergene i baggrunden. Byen syder og summer af liv dag og nat, og I vil uden tvivl få smag for mere.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplev livsglade Brasilien

Snak Brasilien med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Brasilien

Rejs med Exodus til Brasilien, der byder på enorme sumpområder, hvide sandstrande, dyb jungle og spændende storbyer. Tag på vandretur med Exodus, og oplev grotter, vandfald og jaguaren, i sine naturlige omgivelser. I er garanteret en oplevelsesrig grupperejse i Brasilien med Exodus.

Gå til Exodus

Praktiske oplysninger om Brasilien

Tidsforskel til Brasilien
Mauritius er 2 timer foran, når vi har sommertid. Men da man ikke skifter mellem sommertid og vintertid, er Mauritius 3 timer foran os, når vi stiller uret tilbage til vintertid.

Flyvetid til Brasilien
Hvor lang tid tager det at flyve til Mauritius? Der er ingen direkte rutefly mellem Danmark og Mauritius. Men flere selskaber kan klare turen med et enkelt stop på omkring 15 timer. En mulighed kunne være at bryde rejsen op med et par dage i eksempelvis Dubai. Du kan også kombinere badeferie på Mauritius med safari i Afrika.

Klimaet på Brasilien
Brasilien kan besøges hele året og de fleste steder kommer temperaturen sjældent under 20°C, bortset fra i bjergene og den helt sydlige del af landet i. Vejret varierer fra varmt og tørt i den midterste del af landet til meget fugtigt og varmt i Amazonas, hvor graderne ofte sniger sig over de 35-40°C om sommeren. Ved kysten er der også typisk varmt og fugtigt hele året (25-30°C) og de bedste måneder at rejse er fra maj til november, da regnsæsonen typisk løber fra januar til april i den nordlige del af landet, fra april til juli i den nordøstlige del og fra november til marts i Rio/Sao Paulo
områderne. Bliver man overvældet af heden, kan man hoppe i bølgerne i det lækre 22-30 °C varme badevand.

Sprog i Brasilien
I Brasilien er det officielle sprog er portugisisk.

Valuta i Brasilien
Der findes både vekselbureauer samt hæveautomater i de fleste byer i Brasilien også i lufthavne. Credit Cards accepteres som betalingsmiddel på de fleste store hoteller, restauranter og i visse butikker. Dog
foretrækkes kontanter når du handler/spiser lokalt. Valutaen i Brasilien er brasilianske real (BRL). Vi anbefaler at du medbringer USD og veksler ved ankomst.

Drikkepenge i Brasilien
I Brasilien er det almindeligt og god skik, at give drikkepenge til chaufføren, piccoloen, rengøringsdamen, tjeneren osv.  Dog kun, hvis du er tilfreds med servicen.
På restauranter og barer lægges typisk 10-15% i ’service charge’ oven i regningen. Er dette ikke tilføjet på regningen er det normalt at lægge 5-10% af den samlede regning i drikkepenge til tjeneren.

Vaccinationer til Brasilien
Der er ingen krav om vaccinationer for rejser til Brasilien. Det anbefales dog altid at kontakte egen læge, tropelæge eller Seruminstituttet. Derfor henviser vi til de seneste anbefalinger fra Statens Serum Institut – klik her.

Pas og visum til Brasilien
Pas: Dit pas skal være gyldigt i mindst 180 dage ud over opholdets varighed. Visum: Ved indrejse gives indrejsestempel med ret til 90 dages ophold for turistrejser. Særlige regler gælder for ind-og udrejse af mindreårige børn som ikke ledsages af forældre. Kontakt den chilenske ambassade for yderligere information. Visumreglerne kan ændre sig med kort varsel, og MarcoPolo anbefaler altid, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Ovenstående informationer er med forbehold for ændringer. Bemærk: Ovenstående regler er kun gældende for danske statsborgere med dansk pas. Udenlandske statsborgere bør konsultere det pågældende lands ambassade. Udenrigsministeriets hjemmeside – klik her.

Elektricitet på Brasilien
Brasilien har ikke en kun én strømstyrke så man kan opleve alt fra 110 volt til 220 volt. Stikkene har to ben, enten flade eller runde, så medbring en adaptor med forskellige muligheder. For en liste over stiktyper verden over – klik her.

Internet på Brasilien
Der findes internet og Wi-Fi på langt de fleste hoteller i byerne. Kvaliteten svinger.

Fotografering på Brasilien
Mauritius er et utrolig fotogent land, så medbring rigeligt med memory cards til kameraet. Langt de fleste steder er det helt i orden at fotografere, men det er altid god skik at spørge om lov, før du fotograferer mennesker. Rejser du med et spejlreflekskamera, kan det helt klart anbefales at købe et polfilter. Det vil fremhæve den blå himmel og de fantastisk flotte farver, der er i vandet omkring Mauritius.

Rejseforsikring til Brasilien
Det anbefales på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker i forbindelse med sygdom m.m. på rejsen. Kontakt gerne MarcoPolo for vejledning

 

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel