Vandretur til Dois Irmãos bjerget

Tag med på denne unikke vandretur til toppen af det himmelstræbende bjerg, Dois Irmãos. På toppen belønnes I med en fantastisk 360 graders udsigt over Rio de Janeiro. Tvillingebjerget, der har fået tilnavnet ”De to brødre”, hæver sig hele 533 m for enden af den populære Leblon-strand.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Vandreturen starter med en fascinerende tur gennem den uturistede favela, Vidigal. Favelaen har gennemgået en kæmpe forvandling fra berygtet slumkvarter til eftertragtet boligområde. Ikke mindst takket være dens beliggenhed med en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet.

I kommer tæt på livet i favelaen og dens indbyggere, mens I bevæger jer gennem labyrinten af små stier til naturområdet, Panhasco Dois Irmãos. Her begynder turen op ad tvillingebjerget. I skal huske at se jer tilbage på vej op for at nyde den fantastiske udsigt over nogle af byens største højdepunkter. Fra toppen er udsigten endnu bedre. På den ene side kan I se op mod tvillingebjergets høje nabo, det 844 m høje bjerg, Pedra da Gavea.

I vil også kunne se over til den berømte Kristusstatue samt det ikoniske bjerg, Sukkertoppen. Langt under jer kan I skimte de berømte strande Leblon, Ipanema og Copacabana, det atlantiske ocean samt den flotte lagune, Rodrigo de Freitas. Der er god tid til at indtage den betagende udsigt, inden turen igen går nedad og hjem.

Varighed: Selve vandreturen er på 1,6 km og tager 45 min. Hele turen varer i alt 4 timer.

Sværhedsgrad: Moderat

Minimumsalder: 10 år

Anbefalinger: Medbring let tøj, solcreme, kamera, insektspray og kondisko

Starttidspunkter: kl . 9.00 eller kl. 13.00

 

 

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rio de Janeiro

Vi kender de skønneste steder i Rio de Janeiro og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotellet t/r
  • Lokal guide
  • Vand
  • Forsikring
  • Snack på vejen
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider udover en snack på vejen
  • Drikkevarer udover vand
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
1.185
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel