Skonnertsejlads på Bahia Guanabara

Rio er mindst lige så smuk set fra havet. Det kan I opleve på denne halvdagstur, når I står til søs og tager på en afslappende og indholdsrig skonnertsejlads på Bahia Guanabara ud for Rio.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Rio er mindst lige så smuk set fra havet. Det kan I opleve på denne halvdagstur, når I står til søs og tager en afslappende og indholdsrig sejltur på Guanabara-bugten ud for Rio. Dagen starter ved havnen Maria da Gloria, hvor en saveiro (en brasiliansk skonnert) venter. Skonnerten slår et smut ind omkring Botabogo og sejler op langs med Urça og Pão do Açucar (Sukkertoppen). Herefter krydser den over bugten til fortet Fortaleza de Santa Cruz, der som et af tre forter i gamle dage bevogtede indsejlingen til denne strategisk vigtige bugt. På klipperne nær stranden i Niterói kan I tydeligt se det futuristiske UFO-lignende museum for moderne kunst, der er tegnet af den store brasilianske arkitekt og byplanlægger Oscar Nimeier, der også tegnede hovedstaden Brasilia. Sluttelig sejler I langs med broen, der forbinder Rio med Niterói og kommer tæt under Ilha do Fiscal, inden skonnerten igen lægger til i marinaen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rio de Janeiro

Vi kender de skønneste steder i Rio de Janeiro og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Transport til og fra hotellet
  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel