Skonnertsejlads

Dagen står i afslapningens tegn med en skonnertsejlads. Nyd den friske havluft om bord på en gammel skonnert. I går om bord lige efter morgenmaden og stævner ud i Allehelgensbugten – Bahia de Todos os Santos – hvorfra I har en fantastisk udsigt til Salvadors gamle bydel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Trænger I til en pause fra byens indtryk og rytmer, kan I nyde dagen i den friske havluft om bord på en gammel skonnert. Efter morgenmaden tager I til havnen, hvor en skonnert venter. I går om bord og stævner ud i Allehelgensbugten – Bahia de Todos os Santos – hvorfra I har en fantastisk udsigt til Salvadors gamle bydel. På sejlturen passeres adskillige tropiske øer med svajende palmeskove og krystalklart vand. Fra Frades går turen til Itaparica, den største ø i bugten, hvor et koralrev sammen med øen danner en stor naturlig pool med klart, blåt vand. Et perfekt sted til en badetur. På Itaparica kan I spadsere en tur gennem de stille gader, der er præget af huse i portugisisk kolonistil. Hen på eftermiddagen går turen tilbage til Salvador.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Salvador

Vi kender de skønneste steder i Salvador og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Sejlads på Allehelgensbugten – Bahia de Todos os Santos
  • Engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider
    drikkevarer
    Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel