Sambashow – rytmer i blodet

Aftenen står i sambaens tegn med sambashow. Sambamusikken er en af hovedattraktionerne i Brasilien, og sambaen oser ud af alle sprækker. Rytmerne er en god blanding af afrikanernes musikalske arv, indianernes traditioner og portugisernes europæiske indflydelse. I kan ikke stå stille, når der bliver spillet samba!

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Efter en god middag på et traditionelt brasiliansk steakhouse skal I overvære et at de farverige sambashows, hvor I ud over farverig dans og god musik får et indblik i en unik brasiliansk kultur.
Sambamusikken er en af hovedattraktionerne i Brasilien, og sambaen oser ud af alle sprækker. Den er en del af den brasilianske identitet, og alle kender mindst én af klassikerne. Musikken er over alt i Brasilien. I havets brusen, palmernes susen, gadesælgernes råben, bilernes dytten ….den er i sprogets melodi, i poesien og i kropssproget. Den brasilianske musik appellerer til os af en eller anden grund. Selvom vi ikke forstår teksterne, som oftest er på portugisisk, så ligger der mange brasilianske cd’er i de danske cd-afspillere. Deraf må man jo konkludere, at det er rytmerne, der fanger os. Rytmerne, der er en god blanding af afrikanernes musikalske arv, indianernes traditioner og portugisernes europæiske indflydelse, går lige direkte ind under huden. I kan ikke stå stille, når der bliver spillet samba!

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rio de Janeiro

Vi kender de skønneste steder i Rio de Janeiro og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
    Engelsktalende guide
    Middag på Barra Brasa BBQ & Seafood
    Plataforma Samba Show
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider ud over de nævnte
  • Drikkevarer ud over de nævnte
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel