Salvador by night

Oplev Salvador by night, i et af byens mest bohemeagtige områder, og smag en lækker, traditionel ret fra det lokale afro-brasilianske køkken. Nyd livemusikken på en lokal bar eller oplev et forrygende show med Bahia-danse og -sange, trommer og capoeira .

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ønsker I at opleve, hvordan beboerne i Salvador tilbringer deres aftener – så er dette turen for jer!
I bliver afhentet på jeres hotel kl. 19.00 og kørt til Rio Vermelho, der er kendt som et af de mest bohemeagtige områder i Salvador. Her får I muligheden for at smage en lækker, traditionel ret fra det lokale afro-brasilianske køkken – The Acaraje-pie. Efter middagen nyder vi livemusikken på en lokal bar, restaurant eller klub – alt efter hvor det bedste program findes på dagen. Det være sig f.eks. et forrygende show med Bahia-danse og -sange, trommer og capoeira.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Salvador

Vi kender de skønneste steder i Salvador og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Engelsktalende guide
  • Middag fra det lokale afro-brasilianske køkken
  • Danse og/eller musikshow
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider og drikkevarer ud over de nævnte
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel