Rytmer, historie og strande

Rytmer, historie og strande i Salvador. Salvador blev grundlagt som den brasilianske hovedstad i midten af 1500-tallet og fremstår i dag som en smuk by med en lang række fredede kolonitidsbygninger, nænsomt renoveret i de mest forunderlige pastelfarver. Salvador ligger på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos, Allehelgensbugten, og er på mange måder en unik by. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydels smalle, brolagte gader.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Salvador bliver af både lokale og turister udråbt som hjertet i det “rigtige” Brasilien. Det er noget af et postulat, som de fleste efter et besøg i byen dog er enige i. Byen er et overflødighedshorn af farver, smilende mennesker og levende historie. Ved ankomsten holder MarcoPolos lokale guide klar til at køre jer til jeres hotel, hvor I indlogeres for de næste tre nætter. Resten af dagen/aftenen er fri til at gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor der kan udløses noget nær karnevalsstemning, når det lokale band, Oludum, spiller op til dans. Men på alle ugens dage er den indre by et livligt sted, der med rette er blevet berømt verden over for sit natteliv.

Brasilien - Salvador

Efter morgenmaden er det tid til at se nærmere på Salvador og komme tættere på byen og dens identitet. Dagens program indeholder derfor en heldagsrundtur med engelsktalende guide til mange af byens største seværdigheder. I skal naturligvis besøge Salvadors historiske centrum, der i 1985 blev erklæret for Verdens Kulturarv af UNESCO. Det var her, portugiserne opførte den befæstede by, som senere blev Brasiliens første hovedstad. Disse gamle brostensbelagte gader rummer mange smukke bygninger samt adskillige kirker, der regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur. Midt i det hele ligger Largo do Pelourinho, Gabestokspladsen, hvor nyankomne slaver fra Afrika blev ført til i lænker og bortauktioneret. Af nyere dato er den særprægede Elevador Lacerda. Her bringer elevatorer dagligt mere end 50.000 passagerer op og ned gennem et 72 m højt tårn. Allerede i 1610 indså man nødvendigheden af en elevator her, til at bringe folk og varer fra havnen op til boligområderne højere oppe på bjergsiden. Siden dengang har der været adskillige forskellige elevatorer på dette sted. Den nuværende stammer fra 1928. Der er utrolig meget at se i Salvadors gamle centrum, og der bliver rig mulighed for at spise frokost undervejs. Du får også lejlighed til at slentre en tur langs stranden før dagens sidste stop, den berømte Bomfim kirke. Tilbage på hotellet er aftenen fri til afslapning.

Hele dagen er til fri disposition, så I på egen hånd kan tage Salvador i øjesyn. Gå en panoramatur i den livlige handelsby, besøg markedet ved den gamle havn, hvor byens “baianas”, kvinder i deres traditionelle hvide kjoler, sidder og sælger hjemmelavede lækkerier af kokos og chili. Der er utrolig meget at se i Salvadors gamle centrum, og blot stemningen i de krogede gader er et kapitel for sig. Den gamle bydel med de smukke kolonitidsbygninger, brolagte gader, små forretninger, livlige barer og hyggelige restauranter minder på mange måder om Cubas hovedstad, Havanna.

Ønsker I at komme lidt ud af byen, vil MarcoPolo med glæde arrangere udflugter. Eksempelvis en skonnerttur på bugten eller måske et besøg i den historiske by Cachoeria og hos cigarfabrikken Danneman’s – den vigtigste cigarproducent i Bahia. Aftenen kan igen tilbringes på egen hånd. Eller I kan vælge at tage med på en spændende fire timers ‘Salvador by night’-tur, hvor I skal nyde en lækker, traditionel middag og opleve autentisk livemusik, når det er bedst.

Efter morgenmaden forlader I hotellet og bliver kørt tilbage til lufthavnen i Salvador på vej mod nye oplevelser.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Salvador lufthavn til hotellet i Salvador t/r
  • Hotel i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Heldagsbyrundtur med engelsktalende guide inkl. frokost
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Salvador
  • Måltider ud over morgenmad
  • Dagsudflugter
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel