Oplev Rio de Janeiro seværdigheder i Jeep

Oplev det bedste af Rio de Janeiro på denne dagstur rundt til byens største seværdigheder i jeep. I besøger blandt andet Tijuca, som er verdens største urbane regnskov, Corcovado-bjerget, der krones af den gigantiske Kristus-statue og pragtfuld udsigt fra Chinese Vista over de berømte strande Ipanema og Copacabana samt Guanabara Bay og bydelen Niterói.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Oplev det bedste af Rio de Janeiro på denne dagstur rundt til byens største seværdigheder.

Efter afhentning på hotellet går turen i en åben hummer-agtig jeep til den betagende atlantiske regnskov, Tijuca, som er verdens største urbane regnskov. Fra Chinese Vista har I en fantastisk udsigt over de berømte strande Ipanema og Copacabana samt Guanabara Bay og bydelen Niterói. Herefter fortsætter turen til Corcovado-bjerget, der krones af den gigantiske Kristus-statue. Statuen er blevet symbol på Rio, og den er udnævnt som et af verdens nye syv vidundere. Fra toppen belønnes I med en fabelagtig udsigt over Rio de Janeiro med de berømte strande samt lagunen, Rodrigo de Freitas, liggende for jeres fødder.

Fra Corcovado tager jeepen jer ned for foden af bjerget, hvor frokosten serveres. Herefter forstætter I til et andet af byens højdepunkter; Sukkertoppen, der hæver sig 395 meter over havet på en lille halvø ved Guanabara Bay. Det siges, at navnet stammer fra bjergets lighed med de lokale raffinerede sukkerbrød. Den første svævebane tager jer til toppen af bjerget, Urca, hvorfra der er udsigt over hele kysten og områdets øer. Herfra fører en anden svævebane jer det sidste stykke til toppen af Sukkertoppen, som byder på en storslået 360 graders udsigt over byen, strandene, Kristus-statuen og det centrale Rio.

Turen slutter i Den Botaniske Have, der blev stiftet i 1808 af den portugisiske konge, Dom João VI. Her kan I nyde ikke mindre end 6.000 forskellige tropiske og subtropiske planter og træer, deriblandt 900 arter af palmetræer, samt et væld af lokale fuglearter såsom ”curios” og ”sabiás”. Med sine små stier og mange gemmesteder er haven et populært åndehul for byens indbyggere. Fra den botaniske have går turen tilbage til hotellet.

Varighed: 8 timer

Turen er ikke tilgængelig søndage

 

 

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Rio de Janeiro

Vi kender de skønneste steder i Rio de Janeiro og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotellet t/r
  • Lokal guide
  • Frokost
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider udover de nævnte
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
1.095
Kontakt os for pris
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel