Katamarantur

Oplev Búzios fra vandsiden. Fra Porto Veleiro stævner I ud på en katamarantur, der de næste tre timer sejler jer rundt blandt områdets smukke strande og smukke øer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

En sejltur med katamaran giver jer en enestående mulighed for at se nærmere på Búzios fra vandsiden. I stiger om bord i en katamaran ved Porto Veleiro, og de næste 3 timer skal I besøge mange af områdets smukke strande og øer, hver med sin unikke atmosfære og skønhed. De udvælges alt efter vind, vejr og temperament – men ligegyldigt hvor der gøres stop, vil det være en stor oplevelse, idet de hver for sig har deres skønhed og charme. Båden gør tre stop undervejs med mulighed for snorkling og dykning, så der er gode muligheder for at opleve Buziós både over og under havoverfladen. Efter en dejlig, afslappende dag på vandet vender I tilbage til Búzios.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Búzios

Vi kender de skønneste steder i Búzios og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Katamarantur

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel