Itaipu-dæmningen

Oplev Itaipu-dæmningen, verdens største hydroelektriske projekt og én af de største dæmninger.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Naturens kræfter er man ikke i tvivl om, når man står foran det prægtige vandfald Foz do Iguaçú. Disse kræfter har mennesket længe drømt om at tæmme og udnytte. I 1966 underskrev Brasilien og Paraguay en aftale om at påbegynde et kolossalt dæmningsbyggeri nær Foz do Iguaçú, men der skulle alligevel gå næsten tyve år, før den første generator i Itaipu-dæmningen blev startet. Men da havde den 40.000 mand store arbejdsstyrke også flyttet 50 mio. tons jord og sten, de havde ændret løbet på verdens 7. største flod og konstrueret en 7.235 m lang dæmning. Under processen blev der brugt 210 gange mere beton end til konstruktionen af Rios berømte fodboldstadion og 380 gange mere stål og jern, end der er brugt til at opføre Eiffeltårnet. Den ingeniørmæssige bedrift var så stor, at The American Society of Civil Engineers i 1994 udnævnte dæmningen som et verdens syv moderne underværker. I besøger dæmningen, som ligger i Brasilien og oplever denne utrolige bygning på nært hold. Turen inkluderer en film om dæmningens konstruktion og en bustur rundt i området til forskellige udsigtspunkter, hvorfra I får et godt udsyn til dette storslåede bygningsværk. I bliver afhentet på jeres hotel og bragt tilbage dertil. Varighed 3 timer. Åbent mandag-lørdag. Sandaler og shorts er ikke tilladt under besøget.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Engelsktalende guide
  • Film om dæmningens konstruktion
  • Bustur rundt i området til forskellige udsigtspunkter
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider og drikkevarer ud over de nævnte
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel