Guidet byrundtur

I går på guidet byrundtur i Paratis historiske centrum i selskab med en engelsktalende guide, som har et enestående lokalt kendskab.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I selskab med en engelsktalende guide, som har et enestående lokalt kendskab, går I på opdagelse i Paratis historiske centrum. I besøger kirker, museer og gamle huse, og undervejs kan guiden fortælle anekdoter om legenderne og de svundne årtier. Biler er forment adgang, så I møder kun folk til fods, på cykel eller til tider en æselkærre, der langsomt kører forbi på de toppede brosten. De ujævne gader er et charmerende minde om kolonitiden. De holdes rene ved hjælp af tidevandet, som fra tid til anden skyller gennem byen. Mange af de gamle hvide huse er små museer i sig selv. Blå, gule og grønmalede døråbninger lokker jer ind i de små trendy butikker, kunsthåndværkssteder og antikvitetsbutikker, der gemmer sig bag dørene. På havnefronten ligger kirken, Igreja de Santa Rita, side om side med de gamle pakhuse. Det er ikke den enkelte bygnings skønhed, men helheden, der får Parati til at fremstå som en af Brasiliens smukkeste kolonitidsbyer. Turen byder på enestående fotomuligheder.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Verde og Parati

Vi kender de skønneste steder i Costa Verde og Parati og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel