Gran Ventura bådtur

Tag ud på en spændende dagstur fra den Argentinske side af vandfaldene på en Gran Ventura bådtur. I kører gennem Iguaçu Nationalpark helt frem til Iguaçu-flodens bredder. Her går I om bord i en specialbygget båd, som med høj fart sejler jer op ad floden. En af de mest adrenalinfyldte og uforglemmelige oplevelser i regionen!

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I store, specialbyggede lastbiler tager denne tur jer med seks kilometer ind i den fugtige subtropiske skov – helt frem til Iguaçu-flodens bredder. Iguaçu Nationalpark, som omkranser Iguaçu-vandfaldene, er et enormt skovreservat på 185.000 ha. Reservatet er tilmed et af de sidste steder i det sydlige Brasilien, hvor I finder en så stor koncentration af atlantisk regnskov. Dyrene i dette område er fredede, og I kan være heldige at spotte bl.a. arapapegøjer, tukaner, rådyr og tapirer. Parken huser også den meget sjældne jaguar, som kun undtagelsesvist komme tæt på civilisationen. Fremme ved Rio Iguaçu, nedenfor vandfaldene, går I om bord i en specialbygget båd, som med høj fart sejler jer op ad floden. Denne form for nærkontakt med de mægtige Iguaçu vandfald er en af de mest adrenalinfyldte og uforglemmelige oplevelser i regionen. Et meget direkte og til tider vådt møde med en af naturens kæmper!
Efter denne bevægende oplevelse bliver I sat af ved de nedre gangbroer på den argentinske side af faldene, hvorfra I bevæger jer mod toppen af faldene med mulighed for mange gode fotostop undervejs!
(turen kan også foretages i modsat retning/rækkefølge)

Turen foretages fra den Argentinske side af vandfaldene.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Entre
  • Bådtur
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider og drikkevarer ud over de nævnte
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel