Foz do Iguaçu – de argentinske fald og bådtur

Oplevelsen fra den argentinske side af vandfaldene er en helt anden end fra den brasilianske side. For det bedste vue af Foz do Iguaçu fås måske nok på den brasilianske side, men den mest storslåede og intime oplevelse af vandfaldende venter på den argentinske side. Vil I endnu tættere på, kan I i små både sejle helt ind mellem de frådende vandmasser og opleve denne forunderlige verden af vand på tætteste hold.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Spørger I jer selv, om I blot skal nyde panoramaudsigten i Brasilien eller helt tæt på vandet i Argentina, er MarcoPolos råd til jer: se begge sider! Denne tur afgår fra jeres hotel, hvorfra I bliver kørt til besøgscentret ved Iguaçú National Park. Oplevelsen fra den argentinske side af vandfaldene er en helt anden end fra den brasilianske side. For det bedste vue af Foz do Iguaçú fås måske nok på den brasilianske side, men den mest storslåede og intime oplevelse af vandfaldende venter på den argentinske side. Via et udbygget netværk af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene, er det her muligt at komme virkelig tæt på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguaçu. Det er fantastisk at opleve de argentinske fald badet i gyldent sollys under en knaldblå himmel, mens lyden af de brusende vandmasser buldrer i tropeluften som torden. I udforsker det udbyggede system af gangbroer, som forgrener sig hen over toppen af faldene. I kan også vandre til bunden af faldene og se dem fra frøperspektiv. En af gangbroerne går endda helt ud til kanten af den såkaldte „Djævlens Gab”, hvor I fra en klippehylde kan se de frådende vandmasser vælte udover kanten og ned i dybet langt under jer. Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over Foz do Iguaçu samt følelsen af, at der er vand overalt omkring jer. Vil I endnu tættere på, kan I i små både sejle helt ind mellem de frådende vandmasser og opleve denne forunderlige verden af vand på tætteste hold. Efter at have udforsket området, vender I igen tilbage til hotellet i Brasilien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Foz do Iguaçu

Vi kender de skønneste steder i Foz do Iguaçu og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Entre til de argentinske fald
  • Bådtur
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider og drikkevarer ud over de nævnte
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel