Fotosafari

Fotosafari for jer som gerne vil lære Buziós-halvøen lidt nærmere at kende. For den ivrige fotograf er der rig mulighed for at tage billeder, eller blot nyde udsigten fra ladet af den dertil ombyggede lastbil.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Búzios Trolley er en rigtig god tur for jer, som gerne vil lære Búzios-halvøen lidt nærmere at kende. På ladet af en dertil ombygget lastbil skal I på en 22 km lang safari rundt på halvøen for at opsøge alle de kendte og mindre kendte strande. Turen starter i byen, og under rundturen på halvøen vil en engelsktalende guide fortælle om dens strande og historie. Samtidig med at der er rig mulighed for at tage billeder. Den åbne bil giver et fantastisk vue undervejs, og med vind i håret og den friske havluft i næsen fornemmer I virkelig det fantastiske landskab, som dette lille tropiske paradis byder på.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Búzios

Vi kender de skønneste steder i Búzios og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Lokal guide
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel