En uspoleret paradisø

I skærgården, en kort sejltur fra fastlandet, ligger et næsten uberørt Brasilien, og en uspoleret paradisø som kun få har opdaget. Her finder I formidabel natur med regnskov, høje bjerge, små bugter med blå laguner og uspolerede strande. Øen Ilha Grande var tidligere dels hjemsted for pirater, dels fængsel og militær forlægning. I dag er det grønne paradis langsomt ved at blive opdaget af turisterne.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Dagen starter tidligt! I bliver afhentet på jeres hotel (eller i lufthavnen i Rio de Janeiro) kl. 05.45 og herefter går turen i bil og med båd mod Ilha Grande, der er en af Brasiliens mest attraktive øer, og som I ankommer til kl. 09.30. Bådturen tager ca. 1 ½ time fra fastlandet til den lille by Vila do Abraão, som er øens hovedby – lad jer ikke narre, det er stadig en meget lille by. Alle veje og stier er af grus, og alting her emmer af fred, ro og uspoleret charme. I bliver mødt af jeres guide, som byder jer velkommen til Ilha Grande, introducerer jer til øen og sørger for, at I finder jer til rette på Pousada Naturália – jeres hjem for de kommende tre nætter. Pousada Naturália ligger i det fjerneste hjørne af Abraão bugten, væk fra nattelivet, og kun 60 m fra vandkanten. Her kan I i fred og ro nyde den fantastiske havudsigt fra hængekøjen på jeres terrasse eller slappe af i den tropiske have. Pousadaen har en fantastisk beliggenhed med formidabel natur, regnskov og høje bjerge lige i baghaven – og foran udsigt til laguner og uspolerede strande! Resten af dagen er til fri disposition.

Brasilien - Ilha Grande

Ilha Grande har en række fantastiske strande, og det er ikke svært at finde en ny for hver dag, man er her. I dag skal I på en fabelagtig dagstur til Praia Lopes Mendes, der regnes som en af de absolut smukkeste strande i Brasilien. Og af mange rejsemagasiner kåret som en af de ti smukkeste strande i verden. Døm selv. Lopes Mendes er den største af Ilha Grandes 107 strande, og bølgerne langs den tre km lange kridhvide sandstrand er et mekka for strandgæster og surfere! I sejler fra Abraão, og efter en rask gåtur gennem frodigt terræn ankommer I til Lopes Mendes stranden, der lokker til en svalende dukkert. Efter en hel dags strandafslapning går turen tilbage til Abraão, hvor aftenen er til fri disposition. Natteliv findes der ikke så meget af, men byen er ekstremt hyggelig med strandcafeer og restauranter, der har borde og stole stående i strandsandet – og udsigt til masser af både i den lille, maleriske bugt, der skærer sig ind mod land.

I dag skal I ud på en hyggelig bådtur. Fra morgenstunden sejler du af sted fra den lille havn ved Abraão mod Lagoa Azul, Den Blå Lagune. Undervejs kan I nyde synet af de forskellige idylliske bugter, der lokker med krystalklart vand. Ved Den Blå Lagune er vandet nærmest turkisfarvet, glasklart og ekstremt indbydende – perfekt til snorkling blandt de fascinerende fisk og kæmpestore søstjerner. I kommer rundt til forskellige idylliske bugter, der byder på smukke strande og gode snorkel-muligheder. Der er indlagt et frokoststop (for egen regning), inden I om eftermiddagen igen vender tilbage mod Abraão. Her kan dagens oplevelser stille og roligt fordøjes fra hængekøjen på jeres terrasse eller i pousadaens tropiske have.

Brasilien - Ilha Grande

Efter check-ud fra jeres pousada er dagen er til fri disposition. Et alternativ til solbadning er en vandretur til øens bagland – vandr for eksempel til toppen af øens højeste punkt i ca. 1.000 m højde, Bico de Papagaio. Andre vandreture tager jer forbi små paradisiske vandhuller og smukke vandfald, som I kan blive afkølet under. På Ilha Grande er der en del vandfald, og den sydvestlige del af øen er et naturreservat med en mangfoldighed af fugle- og sommerfuglearter. Efter nogle timer i den frodige og fugtige regnskov er det på tide at komme tilbage til strandene – det er svært at blive træt af dem! Båden tilbage til fastlandet sejler kl. 17.30 og herfra går turen tilbage til Rio de Janeiro, hvor I ankommer kl. 20.45 (hotel eller lufthavn).

Brasilien - Ilha Grande

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Privat transport fra dit hotel i Rio de Janeiro (alternativt fra lufthavn eller busstationen) til færgelejet t/r
 • Færge t/r til Ilha Grande
 • Pousada Naturália i 3 nætter inkl. morgenmad
 • Heldagsudflugt med guide til Lopes Mendes
 • Heldagsudflugt med guide til Lagoa Azul
Ikke inkluderet i prisen
 • Fly eller anden transport til og fra Rio de Janeiro
 • Måltider ud over morgenmad
 • Ekstra udflugter
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel