Det nordlige Pantanal – Araras Eco Lodge

Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km2 – fem gange Danmarks areal. Her finder I Sydamerikas eneste reelle modstykke til en afrikansk safari, hvor det er muligt at opleve dyrelivet på helt tæt hold. Området, der består af sandet jord dækket af sparsom vegetation, er blandt de bedste græsningsområder for kvæg i Brasilien. I skal bo på Araras Eco Lodge, hvor ejeren, brasilianske André Thuronyi, er en pionér indenfor økoturisme i Pantanal.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ankomst i lufthavnen Cuiaba og transfer til Araras Eco Lodge i Pantanal – en køretur på godt to timer. Turen går ad grusvejen Transpantaneira, der er hovedfærdselsåren i det nordlige Pantanal. På vej til lodgen kan man iagttage den lokale flora og fauna. Specielt i slutningen af tørtiden samles der en del fugle og dyr ved de tilbageværende vandhuller. I skal bo på Araras Eco Lodge, hvor ejeren, brasilianske André Thuronyi, er en pionér indenfor økoturisme i Pantanal. Han kom til området i 1976 og har siden arbejdet på at inddrage lokalbefolkningen i at udvikle og beskytte området gennem turisme. Lodgen ligger i en lille lund ud til en mindre sø fyldt med kaimaner. Lodgen er opført i den traditionelle rustikke stil med smalle lave bygninger med røde tegltage, der er så karakteristisk for Pantanal. Lodgen har 19 dobbeltværelser, der alle er udstyret med eget badeværelse og aircondition. Sidstnævnte er især skøn efter en varm vandretur, hvor temperaturen midt på dagen ofte sniger sig over 35 grader. Mere afkøling kan I få i lodgens swimmingpool, eller måske i den lille bar, hvor gæster mødes og udveksler dagens oplevelser. Søger I skygge i de varme middagstimer, er det anbefalelsesværdigt at gøre det på lokal manér – i en hængekøje foran jeres værelse. Hver formiddag og eftermiddag er der inkluderet ture rundt i Araras Lodges private naturreservat. I løbet af opholdet kommer I også på en nattur, hvor de nataktive dyr spottes med kraftige lygter. Alt efter årstiden kan I deltage i aktiviteter i safaribil, til fods eller på hesteryg gennem Pantanals storslåede landskab, hvor I under en kyndig guides vejledning får mulighed for at lære og forstå sammenhængene i dette specielle økosystem. Araras Lodge passer ikke ind i vores gængse opfattelse af hotelkategorier, men omgivelserne og oplevelserne er femstjernede! Efter ankomsten skal I på en sen eftermiddagsvandretur til et 12 m højt observationstårn. Herfra kan I opleve den fantastiske solnedgang. Efter aftensmaden tilbydes en aftentur ud for at iagttage nattelivet på sletterne.

Pantanal regnes som et af de bedste steder i Sydamerika at opleve kontinentets vilde dyr. Alligevel forbløffes mange over den mangfoldighed, der kan opleves i Pantanal. Områdets dyreliv er i vid udstrækning den samme, som den man finder i Amazonas. Forskellen er bare, at man i Pantanals åbne landskab har meget bedre mulighed for at få øje på dyrene end i den tætte jungle. Her findes alligatorer, hjorte, flodsvin, tapirer, pumaer, jaguarer, anakondaer, myreslugere, for blot at nævne nogle få. Himlen over Pantanal er hjemsted for mere end 600 fuglearter, mens floder, søer og åer rummer flere end 260 forskellige typer fisk. Den kendteste og mest berygtede er uden tvivl den kødædende piranha, der i sig selv udgør et populært og lækkert måltid blandt områdets lokale indbyggere. Der arrangeres forskellige udflugter rundt i området. Disse kan være vandreture, safariture, bådture eller udflugter på hesteryg, men ligegyldigt formen har de alle til formål at sikre enestående naturoplevelser samt en dybere forståelse for dette specielle område. Turene er tilrettelagt og gennemføres af stedets faste guider. I kan selvfølgelig også vælge at blive på farmen og slappe af på terrassen, mens I nyder udsigten ud over de store åbne vidder. Alle måltider nydes på Araras Eco Lodge (eller som picnic frokost på nogle af udflugterne).

Brasilien - Pantanal - kaiman - krokodille

I den tidlige morgenstund begiver I jer ud i vådområdet til fods for at opleve solopgangen i disse fantastiske omgivelser. Herefter nyder I jeres morgenmad på lodgen, inden turen igen går tilbage til lufthavnen (eller hotellet) i Cuiabá. Der vil være god mulighed for at få taget de sidste billeder på turen på vej tilbage til byen.

Brasilien - Pantanal

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Bustransport fra lufthavnen i Cuiabá (alternativt fra hotel) til Araras Eco Lodge
  • Araras Eco Lodge i 3 nætter inkl. helpension
  • Alle udflugter som nævnt i programmet
  • Engelsktalende guide
  • Bustransport fra Araras Eco Lodge til lufthavnen i Cuiabá (alternativt fra hotel)
Ikke inkluderet i prisen
  • Fly eller anden transport til og fra Cuiabá
  • Dagsudflugter ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel