Den gyldne løveabe

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løveabe i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Den gyldne løvetamarin er en af verdens mest sjældne aber, og et af de mest truede pattedyr der findes. Den lever kun i små områder af den brasilianske kystregnskov – og de små brudstykker af regnskov, hvor aberne lever, er blevet fældet og ødelagt, så der nu kun er ca. 150 km2 skov tilbage. For nogle årtier siden var der kun 75 gyldne løveaber tilbage i naturen. Efter mange års hårdt arbejde, er bestanden nu oppe på ca. 1.000 dyr. Zoologiske haver har hjulpet med til, at bestanden er vokset. Man har avlet løveaberne i fangenskab og sat mange af dem ud i beskyttede dele af den brasilianske kystregnskov. Kystregnskoven i Brasilien ligger ud til Atlanterhavet og er kendt for sin store mangfoldighed af dyr og planter. Men desværre er kun ca. 7% af den oprindelige skov tilbage. 93% er blevet fældet. Den gyldne løvetamarin, som praktisk talt var uddød fra sit naturlige levested, er nok Brasiliens bedste eksempel på succesfuldt naturfredningsarbejde. “The Golden Lion Tamarin Conservation Program” begyndte i starten af 1970’erne, og det første biologiske reservat, Poço das Antas Biological Reserve, blev dannet i 1974. Det er nu muligt at besøge dette fantastiske projekt, som er verdens mest succesfulde rehabiliteringsprojekt af sin art.

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løvetamarin i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen. I små grupper med max. 12 personer besøges dette unikke og interessante projekt. Selve turen ind i regnskoven finder sted om morgenen, og varer ca. halvanden time, efterfulgt af en spændende præsentation i besøgscentret. Med hjælp fra guidens enestående lokalkendskab og moderne teknologi har I rigtig god mulighed for at spotte de sjældne aber! Der bliver også tid til frokost, afslapning og et opkvikkende brusebad under et vandfald i de smukke, grønne omgivelser, inden turen går tilbage til Rio de Janeiro.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Lokal guide
  • Frokost
Ikke inkluderet i prisen
  • Måltider ud over de nævnte
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel