Cachoeira – den historiske by

Oplev Cachoeira, en af Brasiliens ældste byer, der bærer præg af at være stedet, hvor en omtumlet, men vital del af Brasiliens historie har udspillet sig. I aflægger ligeledes besøg hos byens kendte cigarfabrik Danneman’s – den vigtigste cigarproducent i Bahia.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver afhentet på jeres hotel og kørt mod Cachoeira, der er en af Brasiliens ældste byer. Cachoeira bærer præg af at være stedet, hvor en omtumlet, men vital del af landets historie har udspillet sig. Således passerer man undervejs diverse plantager, hvor man gennem årtier har dyrket sukkerrør, kakao og diverse frugtsorter. Disse plantager danner grundlag for en del af de eksportvarer, Brasilien er blevet så kendt for verden over, men det er også her, at en stærk arbejderbevægelse er blevet født. På en rundtur i byen spadserer I gennem det gamle Cachoeira. I besøger det lokale marked, det gamle rådhus og byens sagnomspundne fængsel. I aflægger ligeledes besøg hos de gamle munke- og nonneordener samt byens kendte cigarfabrik Danneman’s – den vigtigste cigarproducent i Bahia. Frokosten indtages på en traditionel restaurant i området. Herefter er der lidt tid til på egen hånd af lære byen nærmere at kende, besøge gallerier og købe souvenirs, inden turen går tilbage til Salvador.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport
  • Lokal guide
  • Frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel